Напишете дума/думи за търсене

Мъжете и лошият секс

Истината е, че за мъжете няма такова нещо като „лош секс“, тъй като те смятат, че какъвто и да било секс е по-добър от никакъв.
Сега знам, че някои от вас си мислят: „Чакай. Мъжете почти винаги имат оргазъм. Колко „лош“ може да бъде сексът, ако изригват навсякъде?“ Добър въпрос. И честно казано, лесно е да разберете объркването си, защото за вас оргазмът е показателен за постигане на определено ниво на сексуална възбуда, което невинаги се случва.

Не е вярно за жените обаче. В по-голямата си част смятаме секса и еякулацията за почти синоними, едното естествено следва другото. Подобно на нощта след деня или лятото след пролетта, мъжете са свикнали оргазмът да е заключението на всяка сексуална интерлюдия.

И с редки изключения това е така и при жените.

Господата рядко започват сексуална активност, чудейки се дали ще достигнат кулминация. Може да се притесняват, че не може да постигнат или поддържат ерекция. Може да се притесняват да не свършат твърде скоро. Но се чувстват доста уверени, че ако успеят да вдигнат самолета и да го използват по предназначение, „излитането” винаги ще доведе до „кацане”. Толкова е просто.

Мъжете понякога са толкова развълнувани, че са правили секс с някой друг освен с тях самите, че рядко, ако изобщо го правят, повдигат въпроса за качеството на размяната на ласки. Освен ако не е да направи комплимент за представянето на партньорката си.
Така че не очаквайте някога да чуете мъж да се оплаква или да оцени сексуалното си преживяване с жена с оценка по-малка от 10.

Момчетата са достатъчно умни, за да знаят, че една критика, независимо дали е конструктивна или не, е по-малко вероятно да доведе до по-добър секс следващия път. По-сигурно е да чуят безпогрешния тропот на затръшването на бедрата на жената, които никога повече няма да се отворят отново в тяхно присъствие. Това е звук, който създава ужас в умовете на мъжете, празнота в сърцата им и неутешима тъга в интимните им части.

С две думи, наистина ли мъжете правят "лош секс?" С други жени може би, но никога с теб.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X