Напишете дума/думи за търсене

Манипулативните черти на всяка зодия

Всеки има способността да манипулира другите, за да получи нещата, които иска. Може да не сте наясно, че манипулирате някого, или да знаете точно какво правите.

Някои хора лесно се манипулират, докато други имат по-голяма съпротива. Нарцисистите са доказани манипулатори и преследват само своите интереси, въпреки че се преструват на безкористни.

Астрологията също има какво да каже за най-манипулативните зодии.

Овен – кара другите да вършат неща за него
Хората от тази зодия са безмилостни и не се предават. Те са упорити и не се притесняват, че ще бъдат сметнати за напористи.
Не ги интересува, стига да им осигури това, което искат. Овните могат да скрият своята настойчивост зад усмивките и забавните моменти, но не се заблуждавайте - няма да спрат, докато не направите това, което искат.

Телец - предизвиква вина

Представителите на този знак могат да изиграят жертвата, да ви разкажат история или дори да не кажат нищо, но изглеждат така, сякаш цялата неправда на света се е стоварила върху тях.

Те са едни от най-силните хора наоколо и знаят как да се приземяват на крака. Ако вадят от ръкава картата на жертвата, това вероятно е за манипулиране.

Близнаци - лъжат

Най-манипулативното нещо, което Близнаците правят, е да преиначат истината, с други думи, те лъжат.

Те могат да рационализират лъжата си, като казват, че това е за по-добро и няма други възможности, но те използват лъжата като начин да манипулират другите. Близнаците могат да кажат, че ще направят нещо, но нямат абсолютно никакво намерение да го правят, или могат да кажат, че ситуацията е ужасна, когато наистина не е така.

Рак - прави нещата да звучат по-зле, отколкото са

Ракът си пада по апокалипсиса. Не лъже, нито играе жертвата. Той просто кара нещата да изглеждат по-лоши, отколкото са.
Хората от тази зодия не са просто тъжни, когато партньорът им скъса с тях. Те са съсипани и убедени, че никога повече няма да намерят любов. Всеки, който е свидетел на разбитото сърце на Рака, ще направи всичко, за да се почувства той по-добре.

Лъв - действай невинно

Най-манипулативното нещо, което Лъвът прави, е да „снижи” поведението си.
Лъвовете са уверени натури, но понякога егото им ги кара да правят неща, които могат да имат негативни последици за другите. Ако Лъв направи нещо, което е победа за него и загуба за някой друг, той ще го завърти така, че да звучи в полза и за двамата.

Дева – пада си по пасивно-агресивното поведение

Девата никога не е пряма, когато става въпрос за нейните желания и нужди.
Представителите на този знак невинаги казват това, което искат, но правят намеци и отправят неясни, пасивно-агресивни предложения, така че другите хора да мислят, че са стигнали до идеята сами и няма нищо общо с манипалутивния ум на Девата.
Това е умно и подло.

Везни – демонстрират привидна невинност

Когато Везните манипулират, те се държат така, сякаш не знаят как да направят нещо или нямат необходимите умения, така че някой друг ще го направи вместо тях.
Понякога Везните ще добавят чар и флирт в сместа, за да получат още по-добри резултати.
Ако бъдат призовани да поемат отговорност за поведението си, те ще се държат така, сякаш нямат представа за какво говорите.

Скорпион - изисква лоялност, независимо от всичко

Най-манипулативното нещо, което Скорпионът прави, е да вмени, че да му се противоречи е голяма грешка.
Може да го загубите от живота си, ако не се съгласите с него. Той няма да прибягва до емоционално насилие и тормоз, но ще си тръгне.
Всички тайни, които сте поверили на Скорпион в миналото, може да не се считат за поверителни повече и той би могъл да ги направи обществено достояние, ако вече не сте лоялни към него.

Стрелец – прави се на твърде добър

Най-манипулативното нещо, което Стрелецът прави, е да бъде твърде приятен за компания.
Може да се чудите как прекалено доброто поведение може да е манипулативно, но фактът е, че Стрелецът може да е изключително приятен, за да стане на неговото.
Ако трябва да ви бомбардира с внимателност, за да ви накара да направите нещо за него, Стрелецът ще го направи. В крайна сметка, истинската доброта е нещо, което се прави, без да се иска нищо в замяна, нали?

Козирог - кара хората да се чувстват глупави

Козирогът използва знанията и уменията си като начин да убеди някой да прави това, което иска.
Като накара някой да се чувства тъп и човекът отсреща има нужда от напътствия заради това, Козирогът може да го изманипулира да следва неговия план.
Когато някой се чувства способен и силен, той е по-способен да се изправи срещу Козирога и да каже „не“. С две думи, представителите на тази зодия отслабват доверието на хората в самите тях и ги манипулира.

Водолей – предпочита гоустинга, вместо да се сблъсква с проблеми

Водолеите привличат хора и това е доста манипулативно.
В един момент те присъстват в живота ви, отговаряйки своевременно на вашите съобщения и обаждания, в следващия - пълна тишина.
Това може да продължи известно време, а след това, когато се чувствате отчаяни и предлагате всичко, за което се сетите, за да ги върнете обратно в битието си, Водолеят най-накрая ви е довел до състояние, което му е угодно. Може дори да не сте наясно, че ви манипулира.

Риби - отказва да поеме отговорност

Най-манипулативното нещо, което Рибите правят, е, че не поемат отговорност за действията си.
Те не са виновни, че нещо се е случило или че са разстроили някого.
Понякога може да се почувства така, сякаш Рибите не смятат, че трябва да отговарят за каквото и да било, защото са толкова креативни и специални.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X