Напишете дума/думи за търсене

Неоспорими истини за мъжа Стрелец

Стрелците са печално известни сред останалите зодии със своята атрактивна индивидуалност. Това е знак, който е управляван от Юпитер, което преведено на неастрологичен език означава, че те са пълни с емоции, способни са на постоянни изненади и са пълни със страст.

Кои обаче са неговите най-специфични черти?

1. Непостоянен е

Ако миналата седмица е заявил гръмко, че сяда да учи най-новия програмен език, не си мислете, че ще направи кариера от това. Тази седмица най-вероятно ще се юрне да се записва в училище за пожарникари.

2. Голям шегаджия е

За нищо на света Стрелецът няма да забрави виц и винаги е готов да ви погоди някой номер. Не се учудвайте, ако в 3 през нощта получите съобщение с видео я от любимото му комедийно шоу, я записано аудио с най-любимия му виц.

3. Свободолюбив е

Не се заблуждавайте, че ако му звъннете в 17:45 в 18 часа той ще е на другия край на града само защото на вас ви се ходи на гръцки ресторант. Най-вероятно неговите планове ще са тотално различни от вашите и вместо да похапва с вас сувлаки, ще предпочете да дъвче пуканки на дивана у дома. Стрелците са един от най-независимите знаци, затова не очаквайте от тях да наместват графиците си според вашия. Ако искате да прекарате време с него, по-добре го предупредете 24 часа преди това.

4. Философията го влече

Ако ви предстои първа среща със Стрелец, тогава задължителните въпроси, които трябва да му зададете са: Какви са тайните ти стремежи, Какви са мечтите ти, които най-често се повтарят и кои са трите най-тъмни страхове и защо? Хората от тази зодия обичат да задълбават във философски размишления, затова не се притеснявайте да влезете в по-дълбоки дебри с тях.

5. Малко е безразсъден

Понякога действа първосигнално и невинаги премисля последствията от действията си, заради което често си хапе дупето от яд. Той обича да живее живота си с действия, а не прекаран в размишления. Това означава, че винаги ще ви разкаже изключителна история и никога няма да ви е досадно и скучно в неговата компания.

6. Бързо къса

Той е в състояние да се отърве от някого като мръсен пуловер, ако се почувства недостатъчно обичан. Стрелецът няма да си губи времето с някого, който не се допитва до него за важните неща в живота, независимо дали има нужда от това или не. Хората от тази зодия имат силно развито чувство за правилно и грешно и ако не се съгласите с тях, или ако поне не покажете съпричастност, тогава очаквайте скоро да ви покажат вратата.

7. Голям оптимист е

Стрелецът е свободен дух и винаги следва сърцето си. Когато се влюби, бъдете готови да ви засипе с постоянен оптимизъм, което може понякога да е леко дразнещо. Дори в най-лютите ви спорове, той ще намери положителна страна. Със сигурност Стрелецът е някой, който със зъби и нокти ще защитава неговото и вашето щастие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X