Напишете дума/думи за търсене

Как да отстреляме мъж Стрелец

Ако си падате по господин зодия Стрелец, важно е да знаете, че те не са трудни за ухажване. Трябва само да сте уверени и да го карате да се чувства добре в компанията ви. Добре е да запомните, че Стрелец е един от чувствителните зодиакални знаци. Не си играйте със сензитивността на представителите й. Ето какво трябва да правите, ако искате да прободете с любовната си стрела мъж Стрелец.

Бъдете уверени

Ако се чувствате недостатъчно добре в кожата си, въобще не тръгвайте към мъж Стрелец. В тази зодия всичко се върти около увереността. За господата е много важно жената до тях да знае какво иска и как да го постигне.

Оставете го да налучква

Мистерията е нещо много важно за мъжа Стрелец. Затова го оставете да мисли и да се опитва да налучква нещата, които ви вълнуват и какво се крие зад красивата ви фасада. Не разкривайте всичко, което е вътре у вас на секундата, защото ще му доскучее прекалено рано тази връзка.

Накарайте го да се чувства добре

Комплиментите са нещо, което определено мъжът Стрелец обича. Ако го карате да се чувства добре в компанията ви, то връзката ви ще бъде повече от успешна. Ако подходите правилно към него, когато е около вас, ще се усеща по-добър и като мъж, и като индивид. Усмихвайте го по-често, той обича смеха. Това е един от ключовете за сърцето му.

Независим в любовта

Тъй като силният представител на тази зодия е ловец, той обича, много обича, наистина обича независимостта. Не харесва да го връзват на секундата. Това означава, че ви чака доста работа преди да може да назовете връзката си сериозна. Когато това стане обаче, той ще бъде наистина верен и невероятен партньор.

Възбуждат го интелигентните разговори

Мъжът Стрелец е особено привлечен от интелигентните събеседници. За него е важно един разговор да е обект на наистина дълбок интелект и обширни познания. За този господин няма теми табута, все едно дали говорите за пътешествия или за любимата си храна. Важното е да го заинтригувате.

Не забравяйте колко е чувствителен

Стрелецът е един от най-чувствителните знаци в зодиакалната карта. Мъжът от тази зодия взема нещата твърде присърце и твърде лично. Така че запомнете – когато се шегувате с него или сте саркастични, гледайте да не го обидите или нараните.

Бъдете елегантни

Елегантността е нещо, което със сигурност ще ви спечели сърцето на мъжа Стрелец. Не харесва половинките си размъкнати и небрежни. Ако искате да го влюбите във вас, заложете на изисканите маниери и ги използвайте непрекъснато. За него е важно хората до тях да са учтиви и да са способни на съпричастност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X