Напишете дума/думи за търсене

Най-привлекателните черти на жената според зодията й

Зодиакалните знаци оказват влияние върху характера и може да познаем много за даден човек, знаейки неговата зодия. Астролозите твърдят, че зодиакалните знаци също влияят на съвместимостта между партньорите.

Благодарение на звездите може да се предвиди дали човекът отсреща ще е потенциален партньор, приятел или враг в бъдеще.

Сега обаче ви предлагаме да разгледаме най-привлекателните черти в жената спрямо зодията й.

Риби

Тя е традиционно красива и е доста интересна личност. Много е удовлетворяващо да прекарваш време с нея. Не оставяйте крехката й външност да ви заблуди, в нея има много сила, която се проявява недвусмислено по време на криза.

Водолей

Тя обикновено обича да пръска щастие. Оценява малките жестове и е впечатлена от вниманието към детайлите, когато става дума за емоционалните дела. Въпреки това не прощава лесно, ако е наранена.

Козирог

Тя е много приспособима и отворена. Работи здраво, забавна е и обича да се социализира. От нея става чудесен партньор, макар че понякога може да бъде работохолик или за нищо на света да не иска да пуска контрола от ръцете си.

Стрелец

Представителките от тази зодия не са типичните кокетки. Уважават пространството в една връзка и много държат да имат своята малка свобода в отношенията. Способни са да дадат много от себе си, когато са влюбени.

Скорпион

Тази жена е много очарователна. Обича книги и интелектуални дискусии. Тя има много специално отношение към партньора си и го кара да се чувства обичан, постоянно изненадвайки го с малки жестове.

Везни

Тя е невероятно даваща и любяща личност. Да бъдеш обичан от нея, е наистина невероятно усещане. Освен това не е жена, която обича драмите в една връзка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X