Напишете дума/думи за търсене

Най-привлекателните черти на жената според зодията й

Дева

Дамата от този зодиакален знак е талантлива и перфекционист. Това я прави малко по-труднодостъпна за мъжа. Много е рационална в решенията си, но може да е малко твърда спрямо себе си, ако нещо не й се получава по начина, който тя иска.

Лъв

Тя е родена за лидер и почти нищо не може да я уплаши. Отнема й време, за да се отвори пред новите хора в живота й, но пък чакането напълно си заслужава.

Рак

Жената от тази зодия е много сладка и иска само да обича и да бъде обичана. Не се заблуждавайте обаче от нейната мека природа, това не я прави балама. Ако се почувства зле или употребена, тя ще си тръгне от вас на секундата.

Близнаци

Тази дама може да е малко объркваща, защото всичко в нея е разделено на две. Понякога от нея може да излизат мълнии, но когато я опознаете, ще видите в пълния блясък нейната ярка и прекрасна личност.

Телец

Тя е много резервирана и се нуждае от нейното пространство от време на време. Обича на макс, даже нерядко може да дотежи на партньор, който не е готов за такава отдаденост. Имайте предвид, че на жената Телец й е трудно да загърби тотално неуспешните си отношения и да се впусне в нови.

Овен

Жената от този знак е забавен екстроверт, с когото няма да скучаете. Тя е много отворена и позитивна. Доверието е много важно за нея, затова внимавайте да не я подведете.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X