Напишете дума/думи за търсене

Най-грубите зодии

Да бъдеш груб е по-добре, отколкото да си фалшиво мил човек.

Въпреки това някои хора по своята същност са добри в това да бъдат груби и снобски настроени. Те са усвоили изкуството да бъдат нахални и да игнорират другите, само и само нещата да стават по техен начин.

Както вече сте наясно, астрологията е отличен индикатор за присъщите характеристики на човека - както положителни, така и отрицателни.

Кои са шестте най-груби зодии, които по природа и умишлено са такива.

Овен

Волеви, каквито сте, вашата импулсивна природа ви кара понякога да избухвате подло. Не обичате да ви определят като груб човек, но в определени ситуации просто трябва да бъдете обидни спрямо околните, за да докажете авторитета си.
Опитвате се да решите нещата, когато става въпрос за хора, които са важни за вас. Но с останалия свят имате кратък фитил. Когато нещата не вървят според вашия план, не се страхувате да покажете на останалите колко остър език имате.

Телец

На пръв поглед изобщо не приличате на груб човек. Всъщност имате спокойно и позитивно поведение (през повечето време).
Вашата грубост е добре скрита. Използвате това тайно оръжие само за да поставите хората, които се забъркват с вас, на мястото им. Ако някой се опита да ви подкопае по някакъв начин, може да бъдете груби до степен да го накарате да се чувства нещастен.
Всички знаят за вашата упоритост. Вие оценявате хората, които са съгласни с вашите възгледи и мнения, но не може да се справяте с дисидентите дипломатично. Ако хората ви противоречат твърде много, вие бързо ги укротявате с грубото си отношение.

Козирог

Вие просто не може да търпите хора, които нямат смелостта да покажат автентичното си аз пред света. Обичате да се обграждате само с истински, надеждни хора. Вашият начин да се справите с фалшивите хора е просто да ги игнорирате и да анулирате присъствието им.
Вие сте знаещият, който трябва да вмъкне своите възгледи по всички въпроси. Тъй като смятате, че винаги сте прави, отношението ви често е снизходително и арогантно.

Водолей

Вашата грубост произтича от вашата вътрешна вяра, че сте по-добри от другите. Докато се възхищавате на своята неповторимост, поведението ви може да бъде доста нараняващо.
Ако някой ви каже, че сте сноб, вие отговаряте със саркастично „благодаря“. От друга страна, ако някой се опита да се справи с вашето грубо отношение, показвайки своето, вие бързо му показвате мястото му с по-голяма и гадна грубост.
Гадно е да се справяш с емоциите. Вместо да утешавате хората с неконтролирани емоционални изблици, предпочитате да ги избягвате. Разбрахме - мразите драмата, но малко съпричастност от ваша страна понякога може да направи голяма разлика.
Наистина не ви интересува мнението на света за вас, което е добре, но не през цялото време.

Стрелец

Вие решавате да живеете по вашия начин и да имате нулева толерантност към хората, които се опитват да се намесват и променят вашия начин на живот.
Първо се опитвате да ги пропъдите от живота си, като ги третирате с мълчаливо отношение. Ако не успеят да възприемат намека, вие отприщвате грубата си страна. Не е тайна, че вашето търпение е критично ниско. Когато изгубите хладнокръвието си и избухнете, лесно може да станете най-грубия човек, който са срещали другите. Никой не иска да се забърква с вас след такъв изблик.

Скорпион

Вие сте честни и изразявате мнението си, което, без съмнение, е възхитително качество. Но тук е проблемът - вие използвате честността като оправдание за злоба.
Вие сте от хората, които вярват, че „честността е най-добрата политика“, но използвате това като карт бланш, за да бъдете обидни и груби. Помислете, преди да говорите - отсрещният може да не е готов за вашите брутално честни забележки. Бъдете по-меки с думите.
И изобщо не си правите труд да се извините след това. Вярвате, че ако нещо вреди на околните, това е техен проблем, не ваш, нищо че вие сте виновникът за това им състояние.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X