Напишете дума/думи за търсене

С какво всяка зодия саботира живота си несъзнателно

Всяка зодия разрушава собствения си живот по някакъв начин, без дори да се опитва, защото на първо място дори не осъзнава, че го прави. Всеки знак има определени отрицателни и досадни характеристики, които не само че не му правят никаква услуга, а усложняват ситуацията за него. И освен ако не разбере какви са тези отрицателни качества, той няма да може да работи върху него реално.

Овен
Съсипвате живота си с негативизъм и си позволявате да се изгубите в него

Овните изпадат в много неприятности избухливия си нрав и инат. Понякога живеете в негативен свят, от който хората не искат да бъдат част. Позитивността и оптимизмът са неща, които също ви липсват. Към тях добавете и истериите си и имате рецепта за бедствие.

Телец
Вие съсипвате живота си, като не го живеете докрай

Изглежда, че Телецът контролира всички и всичко в живота. И когато нещата не се развият по начина, по който сте планирали, си го изкарвате на хората, на които държите. Най-трудното нещо, което ще разберете, е, че не може да контролирате хората и ситуациите невинаги ще протичат гладко. Научете се да прегръщате живота такъв, какъвто е. Непланираните ситуации в него са това, което прави вълнуващ.

Близнаци
Вие съсипвате живота си, като избягвате промяната

Готови сте да седите в една връзка, която не ви вълнува особено само защото не сте сигурни какво искате. Пускате се по течението на живота, защото се страхувате от промяна. Работите на едно и също място с години, защото се придържате към нещо, което не ви прави щастливи. Хората от зодия Близнаци обикновено са тези, които най-силно нараняват околните. Тъй като сте нерешителни спрямо собствения си живот, сте склонни да влачите другите през объркването и да наранявате наистина добри човечета по пътя.

Рак
Вие съсипвате живота си, като поставяте другите пред себе си

Хората от този знак винаги се возят стремително на емоционалните влакчета и изглежда лесно се губят в това как се чувстват към околните. Понякога, когато си мислите, че сте срещнали правилния човек, го поставяте пред себе си и го обичате малко повече, отколкото трябва. Лесно е да се изгубите в любовта. Но внимавайте да не се загубите от това самите вие.

Лъв
Унищожавате живота си, затваряйки се и криейки емоциите си

Унищожавате живота си, мислейки, че уязвимостта е признак на слабост. Изглежда, че Лъвът е безсърдечен и се прави, че не му пука много. Тъй като той е някой, който поставя емоционалните си нужди на второ място в живота, е предпазлив да не показва твърде много от себе си, защото ще дойде време, когато ще изпадне в със състояние на самота.
Помнете, че емоциите не ви карат да изглеждате слаби, а точно обратното.

Дева
Вие съсипвате живота си, като сте твърде непреклонни към себе си

Представителите на този знак са склонни да поставят другите пред себе си и никога не се определят като приоритет. Въпреки че е безкористно и хората ви се възхищават за доброто ви сърце, способността ви да обичате другите дълбоко не отразява връзката, която имате със себе си. Вие критикувате първо себе си, посочвате недостатъците си, без да уважавате дори малко това, което сте. Вие сте най-лошият си враг.

Везни
Вие съсипвате живота си, опитвайки се прекалено силно да умилостивите другите и като не искате това, от което имате нужда

Колкото и да сте мили и колкото всички да ви обичат, хората се възползват от вас и ви се катерят по главата. Задържате емоциите си, опитвайки се да бъдете безкористни, но след това всичко ви се натрупва и излиза по гадни и неприятни начини. Понякога наранявате хората, които обичате най-много, като потискате емоциите си и не искате да се изправите пред проблемите си.

Скорпион
Унищожавате живота си, мислейки, че не заслужавате любов и е по-добре да сте сами

Скорпионите са най-трудният знак за разбиране. Вие сте болезнено упорити и не прощавате лесно на хората. Сърцето ви не е нещо, което е лесно да спечелите, но след като някой го направи, той има вашата любов и лоялност за цял живот. Но Скорпионът съсипва собствения си живот със своя егоизъм. Вие наранявате хората, които се грижат за вас.

Стрелец
Унищожавате живота си, като се страхувате

Толкова се страхувате да не се провалите, че изобщо не правите нищо и оставате замръзнали на едно и също място. Стрелците имат много страхотни идеи и понякога се губят във всички тях. Изглежда, че изобщо не се фокусирате или не правите много. Вашата нерешителност, протакане и объркване ви правят изключително застинал в пространството. Съсредоточете се върху една задача и я преследвайте.

Козирог
Съсипвате живота си, мислейки, че се състезавате с другите, за да стигнете някъде

Вие съсипвате живота си, като оказвате натиск върху себе си, вместо да се наслаждавате на пътуването. Козирозите са хора, които са невероятно непреклонни към себе си и понякога малко прекалено фокусирани. Вие сте човекът, който винаги е в движение и постоянно прави нещо, но не забравяйте да забавяте темпото и да живеете живота си поне малко, или ще пропуснете нещата, които са по-важни от целите.

Водолей
Вие съсипвате живота си, като оставяте миналото си да повлияе на бъдещето ви

Водолеите са склонни да държат всичко за разкрито и вие сами сте най-лошият враг. Не прощавате миналото си и му позволявате да диктува бъдещето ви, като носите ненужен багаж по пътя. Склонни сте да отблъсквате наистина добрите хора, защото смятате, че е по-добре да сте сами, отколкото да бъдете с някого, който може да не е подходящ за вас.

Риби
Вие съсипвате живота си, като избирате грешните хора

Рибите избират токсични хора и навици. Като човек, който е толкова истински и има може би най-доброто сърце от всички зодии, вие сте склонни да гравитирате към погрешни хора, които малко ви приглушават светлината и източват енергията ви.

Що се отнася до навиците, вие се справяте с болката в живота си, като избирате всички грешни неща, за да се справите. Всеки път се наранявате повече, защото смятате, че заслужавате болка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X