Напишете дума/думи за търсене

Какво причинява депресия на всяка зодия

Да знаеш, че животът е труден, означава, че знаеш с какво трябва да се справиш, за разлика от това да мислиш, че през цялото време всичко е цветя и рози. Понякога се появява нещо, което ни депресира.

Някои хора не позволяват на негативността да ги хване за гушата, докато други подхранват и хранят депресията си с повече негативизъм.

От какво се депресират различните зодии?

Овен

Овенът изпада в депресия, когато бъде игнориран.
Тези хора горят много ярко и ако вниманието не е насочено към тях, те изпадат в депресия. Търсят одобрение от околните и когато не го получат, те потъват в дълбоки дебри.

Телец
Стагнацията депресира Телеца.
Хората от този знак са склонни да намират удобни ситуации, които в крайна сметка ги отегчават. И все пак те се придържат към неща, за които знаят, че са погрешни, но все пак ги правят.
Липса на движение, застой и никакъв напредък - това са нещата, които ще огънат Телеца.

Близнаци

Разбитото сърце потиска Близнаците.
Да, всички се чувстваме депресирани, когато някой ни накълца любовно, но Близнаците просто не го преодоляват. Те ще носят семената на предателството и изгубената любов цял живот.

Рак
Ракът е най-нещастен, когато не изглежда добре.
Да, може да звучи повърхностно, но представителите на този знак много се интересуват от външния си вид и ако не изглеждат като някакъв идеал, те изпадат в депресия.

Лъв
Лъвът става много обезпокоен, когато не получава това, което иска, независимо дали е човек, вещ или цел.
Той трябва да контролира всичко и когато нещата не вървят по план, потъва в депресия. Лъвът ще ви уведоми, че не са на себе си, в случай че сте пропуснали тъгата му.

Дева
Девата е великият депресант. Изпада в страхотни състояния, мислейки за собствения си живот.
Хората от този знак са склонни да преосмислят и да създават измислени сценарии в главите си и тези сценарии винаги завършват с катастрофа. Девите очакват бъдещето да им донесе лоши времена напред и по този начин те разрушават настоящето си с тежка депресия.

Везни

Това е контрол фрийкът на зодиака. Везните са доста натъжни и дори депресирани, че не може да контролират всяко едно нещо, което съществуват около тях.

Скорпион
Страхът потиска Скорпиона.
Тези хора обичат да живеят безстрашно, да правят това, което искат, и да жънат плодовете на своите усилия. Те обичат това толкова много, че непрекъснато осъзнават идеята, че няма да продължи вечно.
Страхът от смъртта и краищата преследва Скорпиона, както и го депресира.

Стрелец
Да бъде сам е огромен спусък за депресия за авантюристичния Стрелец.
Колкото и да е странно, единственият знак, който обожава свободата си и не си пада по особено дългите връзки, изпитва тревога, като е останал сам твърде дълго.

Козирог
Стареенето потиска Козирога. Представителите на тази зодия никога не приемат напълно, че това е естествен процес и винаги се борят срещу белезите на времето върху себе си.
Козирозите са първите, които се подлагат на операция за промяна на външния си вид, но рано или късно неизбежното стареене ги удря силно и винаги ги оставя безнадеждно депресирани.

Водолей
Той не приема добре, ако му кажат, че греши. И поради това той ще прекара цяла вечност, опитвайки се да докаже, че грешите.
Ако не успее да ви убеди в противното, въпреки че е стъпил накриво, това ще го вкара в дупка.

Риби
Семейният живот депресира Рибите. Не толкова самото семейство, колкото невъзможността някои семейства да се разберат.
Привърженици са на реда и традициите и когато семейният им живот излиза от релсите, те също.

Признаци, че сте контрол фрийк

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X