Напишете дума/думи за търсене

Зодията, с която никога не трябва да имаме връзка

На някои отношения просто не им е писано да бъдат.

Може да полагате неимоверни усилия да върви връзката ви, но ако не прехвърчат искри, по-добре се откажете. Така ще си спестите доста главоболия в бъдеще и в някакъв момент просто ще трябва да си тръгнете, ако искате да сте щастливи.

Астролозите твърдят, че значение имат и зодиите на партньорите. Макар любовта да не е точна наука и да има случаи, при които несъвместими зодиакални знаци изживяват своя хепиенд, вижте коя е неподходящата зодия за връзка за различните знаци.

Овен

Овенът не е известен с търпението си и когато се съчетава с чувствителността на Рака, това не е най-добрата комбинация. Овенът обича да поемате рискове и да си позволява спонтанни приключения. Представителите на тази зодия дразнят от колебливото отношение на Рака и от необходимостта да анализира и планира всичко, което прави.

Телец

Промяната не е нещо, което ви привлича, и предпочитате нещата да останат такива, каквито са, освен ако не са безвъзвратно повредени. Но Водолеят не харесва живеенето по течението и няма нищо против да наруши правилата, за да му бъде по-забавно. Тъй като не може да го ограничите това негово качество, най-добре е да не срещате с човек от тази зодия.

Близнаци

Никой не е по-скучен от Козирога за вас. Той е достатъчно вежлив и добър, но няма нищо вълнуващо у него. Неговата честност също ви къса нервите, защото той винаги говори истината, дори когато това може да влоши нещата. Освен това спонтанността ви не съответства на планирания и подреден живот на Козирога.

Рак

Вие сте човек със силни емоции и изразена чувствителност и вашият партньор трябва да бъде човек, който може да разбира какво преживявате и да ви предлагаме подкрепа, когато имате нужда от него. С дълбоко потиснатите чувства и склонността им да критикуват всичко около тях, Девите няма да разберат вашата душевност никога и ще бъдете постоянно в кавги, ако сте двойка.

Лъв

Вие сте забавни, флиртуващи и невероятни. Но тези черти на Лъва не се разбират много добре със Скорпиона, който е ужасен ревнивец. Лъвът също постоянно търси валидация за неговото величие, а това коства доста на един Скорпион, когато трябва да похвали Краля.

Дева

Да си го кажем просто, Стрелецът харесва неща, които му се изплъзват, но Девата не вярва в преследването. Освен това любовта на Стрелеца към свободата няма да му помогне в отношенията с Девата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X