Напишете дума/думи за търсене

Зодията, с която никога не трябва да имаме връзка

Везни

Изпълнени с интензивност и страст, хората от зодия Скорпион са готови да се борят за всичко, което обичат. Конфронтацията не ги безпокои в най-малка степен и понякога те я приветстват радушно. За Везните, които са радетели на спокойствието и хармонията, това изглежда като ужасна черта на характера и те просто не може да разберат защо искате да спорите с тях, когато спокойно може да уредите нещата помежду си.

Скорпион

И Скорпионът, и Овенът се характеризират с ожесточената си независимост и с начина, по който обичат да преодоляват препятствия. И двата знака са силни личности и постоянно ще се борят за господство и надмощие над другия. Взаимоотношенията трябва да са взаимно партньорство, но тези искат да са лидери дори в любовта. От тях стават чудесни приятели и дори партньори за непринуден секс, но нещо повече просто ще се срине и ще се опарят жестоко.

Стрелец

Обичате трансформацията, прехода и създаването на нови приятелства. Спонтанността е вашата дума, но Телецът не може да разбере това. Той е по-рационален и практичен, докато Стрелецът ще обърне всичко с главата надолу, само и само за да се забавлява.

Козирог

Смехът и забавлението съставляват по-голямата част от живота на Стрелеца, който е постоянно в центъра на купона. Но Козирозите са практични и съсредоточени. Те наистина се дразнят от вятърничавия Стрелец, така че връзката им е предначертана да свърши зле още от самото начало.

Водолей

Уникалността и независимостта характеризират Водолея и обичат да се заобикаля със себеподобни. Те не понасят хора от зодия Риби, защото ги смятат за крайно зависими от околните. Не харесват това, че ги карат непрекъснато да се съобразяват с техните нужди, а арогантният Водолей е просто прекалено зает с по-големи и с по-важни дела от добруването на Рибите.

Риби

Въпреки че винаги изглеждат отнесени в собствения си свят, истината е, че Рибите просто търсят подходящия партньор, за да може да му дадат цялата си любов и обич. Моногамията е това, което желаят, затова не си падат по безразборните връзки. Близнаците от друга страна искат да бъдат напълно свободни. Ако се опитате да ги задържите, те ще станат емоционално отдалечени. Риби, избягвайте представители на тази зодия, те са прекалено студени за вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X