Напишете дума/думи за търсене

Какво влудява зодиите в тях самите

Всеки човек е чувствителен към различни преживявания, теми и стресори, които предизвикват у него неприятни, дълбоки емоции. Тези емоционални задействания са специфични за всеки човек.

За да идентифицирате емоционалния си спусък, погледнете към вашия зодиакален знак, който обяснява всички основни черти на нашите личности.
Зодиакът ще ви помогне да разберете защо определени неща предизвикват вашия гняв, ревност, вина, тъга и всякакви неприятни чувства.

Овен
Не е достатъчно продуктивен

Огненият знак Овен е естествено задвижван и запален по нови предизвикателства. Не отговаря на състезателния му дух да бъде безделник. Хората от тази зодия мразят да не са продуктивни, това предизвиква у тях безпокойствие и избухливост. Стресът, свързан с работата, може да се разпространи и в личните му отношения, което ще го отдалечи от близките му.

Телец
Несигурен относно излагането на своите слабости

Най-големите емоционални предизвикателства за Телците са свързани със справянето им с неуспехите. Те се чувстват по-малко съвършени, пораждайки у тях дълбоко чувство на несигурност. Всичко, свързано с промяна, поражда дълбок страх да не разкрият слабостите си пред света. Представителите на този знак трябва да осъзнаят, че провалите и промените могат да работят в тяхна полза, ако се учат и развиват. Помнете, да се угоди на всички, просто не е възможно.

Близнаци
Заседнали в рутина

Спонтанните и търсещи приключения Близнаци мразят да бъдат затънали в рутинна работа и постоянно търсят път за бягство. Имат нужда от творчески проект, за да се чувстват живи. Повтарящите се цикли могат да предизвикат безпокойство при Близнаците. Това, което трябва да направят, е да постигнат баланс между управлението на техните отговорности и позволяването на тяхната спонтанност да процъфти.
Избягването на отговорностите не е опция, така че е добре да следват ангажиментите си, но е добре да не забравят редовно да отделят малко време, за да изследват нови неща.

Рак
Да бъде уязвим пред нови хора
Уязвимостта пред нови хора плаши Раците неимоверно. Последното нещо, което те искат да направят, е да взаимодействат на лично ниво с новопостъпили човеци в пространството им, това предизвиква стресовите им хормони. Раци, приемете, че сте резервирана личност. Отделете си сладко време, за да се отворите за околните. Но не забравяйте да излизате от зоната си на комфорт от време на време.

Лъв
Чувствата му се игнорират

Пренебрегването, особено от хората, към които имат чувства, предизвиква силни емоционални реакции в гордите Лъвове. Те процъфтяват с внимание и признание. Когато на емоциите им не се отвръща така, както би трябвало, крехкото им его е наранено. Начинът да се справите с това е просто да продължат напред, когато не получат това, което заслужават.

Дева
Справяне с грубо поведение

Единственото нещо, което Девите просто не могат да понасят, е грубият език. Те презират, когато хората повишават тон им крещят. Препоръчително е за тези хора да медитират редовно. Това ще развие тяхната вътрешна сила, за да се откъснат от грубияните и елементарните хора, изпълващи света.

Везни
Справяне с несправедливостта

Всякакъв вид несправедливост в техния живот или в околния свят предизвиква лошо настроени у Везните. Ако почувстват, че някой се е отнесъл несправедливо с тях, те стават склонни да решат проблема на всяка цена. Те обаче трябва да разберат, че поправянето на несправедливия свят не е само в техните ръце. Добре е да отстъпят и да анализират последиците от своите действия.

Скорпион
Справяне с лъжи и нечестност

Скорпионите не могат да усвоят нечестността и лъжите. Те се чувстват предадени, побесняват, когато някой ги предаде, което основно разрушава вътрешния им мир. Мразят лъжците, дори когато става дума за благородни лъжи. Ако сте от този знак, помнете, че въпреки вашата непримиримост, светът няма да се промени. Вместо това приемете, че хората непрекъснато лъжат. Но това не означава, че трябва да толерирате такива хора. Ако имате връзка с човек от този знак, по-добре бъдете откровени, отколкото да го лъжете.

Стрелец

Усещането, че свободата му е ограничена

Стрелците обичат свободата си и чувството за ограниченост е най-лошият им кошмар. Те са импулсивни и винаги искат нещата да се движат напред. Ограничаването им да изразят автентичното си аз, ги задушава. Те обичат да бъдат естествени и свободни, но най-добре е, ако разберат, че за всичко има време и място. Ако сте от този знак, дайте си достатъчно възможности да бъдете забавни и спонтанни, но също така осъзнайте, че определени ситуации изискват умереност.

Козирог
Не оправдава собствените си очаквания

Козирозите са дисциплинирани души, но понякога са твърде непреклонни към себе си. Ако не успеят да изпълнят могъщите цели, които са си поставили, това може да ги доведе до депресия.
Друг основен емоционален спусък за Козирога е справянето с противоречиви мнения. Дори и да се чувствате логични и прави на 100%, не може да наложите мнението си върху другите хора. Те имат право на свои собствени възгледи.
Просто не се съгласявайте с тях, вместо да се чувствате разочаровани.

Водолей
Справяне с неспазени обещания

Този въздушен знак е малко непредсказуем. Има доста неща, които предизвикват силни емоционални реакции във Водолея. Първото е, когато някой наруши обещанието си. Без съмнение това поведение е досадно, но може би трябва да чуете причината за това, преди да загубите самообладание.
Във връзките мразите да се чувствате изолирани. Въпреки че сте независими, вие изисквате от партньора си да ви отделя достатъчно внимание и време, в противен случай действате мракобесно.

Риби
Вие приемате критиките твърде лично

Критиката е най-лошото усещане за чувствителните Риби. Те приемат всичко лично, дори да е градивно неодобрение. Не слагайте всяка дума на сърцето си и разберете, че повечето неща са казани за ваше добро.
Когато началниците ви намират недостатъци в работата ви, вие внасяте това напрежение вкъщи и го оставяте да пречи на личния ви живот. Научете се да оставяте проблемите си извън прага на дома си. Не позволявайте на критиката на други хора да открадне вашето благосъстояние и приятелско отношение.


Тези лъжи са позволени в една връзка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X