Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите саботират връзките си

Що се отнася до любовта, много хора са склонни да отблъскват другите, понякога дори без да осъзнават, че го правят. Вашият зодиакален знак понякога може да държи ключа за най-голямата причина, поради която дистанцирате околните от себе си. Ако знаем с какво стъпваме накриво, това може да ни спаси от разбито сърце.

Всички имаме слабости и те са склонни да бъдат доста забележими във връзките, което понякога може да означава, че ще пострадаме по всевъзможни начини.

Овен
Чести промени в настроението

Вашите промени в настроението поставят истинска спирачка в отношенията ви. Отначало вашият партньор казва, че може да се справи с вас, но не осъзнава за какво се е абонирал.
Веднага щом започнете да се привързвате, любимият ви открива, че е отхапал повече, отколкото може да преглътне. Единственият начин това да завърши е с неизбежно разбиване на сърцето.

Телец
Твърде нуждаещ се

Телецът е добър партньор в началото на връзката, така че другият човек е напълно изненадан, когато станете прилепчив и прекалено обсебващ.
Вие прогонвате любимия с чувството си за притежание, защото постоянно търсите вниманието му и ставаш супернуждаещ се от него. Толкова се привързвате, че раздялата ще изтръгне сърцето от гърдите ви.

Близнаци
Непоследователни

Близнаците са толкова непоследователни, че партньорът им няма представа дали връзката е сериозна или не. Притеснявате се да покажете на показ чувствата си, но в крайна сметка това е причината да ви бъде разбито сърцето.
Вашата половинка обикновено приключва нещата, преди да имате шанса да вие да скъсате с нея.

Рак
Дълбока несигурност

Ракът постоянно се нуждае от партньора си, за да увери, че го обича и че не иска никой друг. Хората от този знак винаги се движат от дълбока несигурност и поради това стават много подозрителни към техните половинки и какво правят, когато не са наоколо.
Това е достатъчна причина за другия да прекрати отношенията им.

Лъв
Прекомерна арогантност

Вашата егоцентричност и прекомерна арогантност може да е примамлива в началото за партньора ви, но идва време, когато той се уморява от тях. Тези ваши характеристики може да забие клин между вас и любовното ви другарче, оставяйки ви с разбито сърце.

Дева
Твърде осъдителна

Хората от тази зодия непрекъснато са преценяват и оценяват околните. Това може да е голяма лъжица за преглъщане от техните половинки. Девите прекалено анализират всичко и са критични към партньора си в твърде много ситуации.
Това кара любимите им да се чувстват, че не са достатъчно добри за тях и да мислят, че никога не правят нищо правилно. Ще разбият сърцето им, без дори да го осъзнават, което в крайна сметка ще се върне като бумеранг, разбивайки сърцето на Девата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X