Напишете дума/думи за търсене

Как зодиите саботират връзките си

Везни
Тънат в самосъжаление

Влюбването в собственото си самосъжаление е сигурен начин да накарате любовника си да загуби интерес – бързо. Никой не иска някого до себе си, който непрекъснато се прави на жертва и се фокусира непрекъснато върху негативни неща.
Везни, вашият любим не иска да се чувства така, сякаш не оказва положително въздействие върху живота ви. Ако продължавате да се самосъжалявате, човекът, когото обичате, ще търси някого, който ще го оцени.

Скорпион
Много потаен

Скорпионите пазят твърде много тайни от своята половинка и не могат да й се доверят. Доверието е всичко във връзката и ако вашият партньор не може да ви се довери, връзката няма да продължи много дълго.
Освен ако не започнете да бъдете честни, очаквайте разбито сърце.

Стрелец
Пълен с празни обещания

Никой не иска да бъде във връзка, пълна с празни обещания. Ако продължавате да обещавате повече, отколкото може да доставите, как вашият партньор ще знае за какво може да ви се довери и за какво не?
Освен ако някой не знае какво да очаква от вас, той ще очаква най-лошото. Половинката ви не иска да бъде разочарована завинаги, така че е въпрос на време да си тръгне.

Козирог
Тесногръд

Козирогът трябва да се научи да избира битките си. Освободете се от глупавите малки неща, които са често срещани във всяка връзка и ги приемете. Трябва да простите на партньора си за нещата, които всъщност нямат значение, опитвайки се по-често да гледате към голямата картина.
Ако продължите да мрънкате за всяко едно нещо и да го държите отговорен за всякакви дреболии, тогава в крайна сметка ще го накарате да гледа към вратата на връзката ви.

Водолей
Бяга от емоции

Водолеят трябва да се отвори и да пусне някой да влезе в душата му. Не може да очаквате, че вашият значим човек ще застане до вас, ако дори няма да сте честни с него за истинските си чувства.
Прекарвате твърде много време, бягайки от емоциите си, и отказвате да изложите сърцето си на опасност, защото се страхувате. За съжаление, страхът от разбито сърце вероятно ще е причината да се окажете страдащи от такова.

Риби
Бягство от реалността

Рибите никога не са напълно доволни от реалността на живота си. Постоянното търсене на нещо (или някого) по-добро и живеенето в собствен свят обикновено дистанцира хората, които се опитват да бъдат част от живота ви.
Ако накарате някого да се почувства, че не е достатъчно добър, за да ви закрепи към реалността, той най-накрая ще се откаже и ще продължи напред без вас.

10 стъпки да избегнем депресията след раздяла

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X