Напишете дума/думи за търсене

16 тайни на двойките, които остават заедно цял живот

Всеки човек в дългогодишна връзка ще се съгласи, че ключът към успешните отношения е постоянна работа, уважение и добра дума. Ето още няколко неща, върху които можем да се замислим.

1. Никога не подценявайте силата на въпроса ‘‘Как мина денят ти?‘

Тънкостите в отношенията не стават по-немили, защото се превръщат в рутина. Накрая на деня, дори и да сте си мислели, че на никого не му пука какво сте правили през деня, поне знаете, че човекът до вас не само го интересува какво сте правили, но и се радва да чуе всички детайли.

2. Някои караници са си просто караници

Може да сте лудо влюбени в някого и в същия момент да сте му бесни. Караниците не значат, че това е краят. Хората, които имат успешни и дългогодишни връзки избират човека до себе си пред конфликта.

3. Приемете факта, че връзките идват със задължения

Може и да не искате да правите всичко, което партньорът ви прави – събития, свързани с работа, гледане на спортове, които той харесва – но пък знаете, че да бъдете до него в такива ситуации би го направило щастлив, а това значи, че си заслужава да го направите.

4. Не всяка покана е задължителна

Ако не ви се ходи на гости на някой негов приятел, на когото не симпатизирате особено, бъдете искрени.

5. Правете подаръци

Половинката ви обича ли сладолед с шоколадови бисквитки и мента? Купете му мъничко, за да му покажете, че мислите за него дори когато правите скучни ежедневни неща, като да купувате мляко, защото е свършило.

6. Целувка за здравей и целувка за чао

Винаги е прекрасно, ако знаете ,че той трябва да излезе по-рано за работа, но все пак спира, за да ви целуне крадешком, за да не ви събуди. Или пък, когато ви изпраща до вратата преди да излезете. Незабавна целувка, когато се видите след дълъг ден разделени, означава, че обичате другия повече от всичко.

7. Казвайте ‘‘не‘‘ на другите

Само защото имате една свободна вечер не означава,че задължително трябва да се съгласите, ако някой ви покани да излезете. Хубаво е да използвате това свободно време само за вас с партньора си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X