Напишете дума/думи за търсене

Как да изчервим съпруга си

Силно се надяваме, че не сте от хората, които смятат, че след брака сексуалният живот неизбежно започва да се движи към точката на замръзване. Но е факт, че след дългогодишна връзка (със или без подпис), хората все по-рядко се изненадват от половинката си. Да не говорим, че с времето почти не се решават на щури секси идеи, заради инертното „нали се познаваме”. Затова запрятайте ръкави (в буквалния и преносния смисъл) и помислете как да изчервите от удоволствие любимия. Ето и нашите предложения.

Скрито – покрито

Не става дума да имате тайни един от друг. А да скривате и разкривате целенасочено някои части от тялото си. Сигурно дотолкова добре познавате всеки милиметър от любимия, че имате нужда от малко загадъчност. Впрочем, именно това е разликата между еротиката и порното: често полуоблеченото женско тяло е много по-възбуждащо от голото. Тогава мъжът получава възможност да развихри въображението си, да усети неистово желание да докосне скритата част. Облечете дълга рокля или пола с дълбока цепка, блуза с едно разголено рамо, рокля с гол гръб. И се наслаждавайте на ефекта.

Шокирайте с цвят

Съпругът ви със сигурност знае какъв цвят бельо предпочитате, така че това е най-лесният начин да му причините сексуален шок – просто си купете някой и друг чифт в тотално нехарактерни за вас нюанси и модели. Имайте предвид, че червеното изглежда рисковано и възбужда фантазията, но жълтото действа антисексуално. Изненадващо, бялото се възприема от мъжете на подсъзнателно ниво като желание за продължителен секс, а черното е клише. Лилавото и розовото бельо са знак за горещ темперамент и чувственост. Ако ви се струва недостатъчно, просто „забравете” да си сложите бельо.

Секси пратка

Изпратете му пратка по куриер до офиса. Съдържанието зависи от смелостта ви. За по-боязливите може да е предмет, който предизвиква ярък спомен за прекарана заедно страстна нощ – например, шнола за коса, червило за устни или ароматна полуизгоряла свещ. По-добър ефект обаче ще постигнете, ако съпругът ви получи в работно време грижливо и дискретно опакована част от бельото ви – с кратко изкушаващо послание. Бъдете сигурна, че няма да има търпение да се прибере вкъщи.

Телефонна любов

Със сигурност в живота ви е имало човек, с когото сте флиртували по телефона, без никога да сте се виждали. Е, направете го и със съпруга си, като се абстрахирате от факта, че го гледате всеки ден от години. Единственото условие е дълбокият секси глас – ще му подейства по-силно от моментите, когато сте пред очите му в целия си блясък. Помнете, че е важно не толкова съдържанието на това, което казвате, а тембъра на гласа – така дори най-обичайната фраза ще придобие сексуален оттенък. Следващата стъпка е да му предложите кратък любовен сеанс по телефона, когато не си е вкъщи – например, когато някой от двама ви е в командировка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X