Напишете дума/думи за търсене

16 тайни на двойките, които остават заедно цял живот

8. Дръжте се с неговото семейство като с вашето

Те обожават мисълта, че вие ги приемате като ваше семейство. Любимият ви също ще оцени това, че ги приемате така. Звъннете им, или пък им пишете понякога. Излезте с тях дори когато половинката ви не е наоколо.

9. Колкото повече‘‘ Обичам те‘‘ звучи, толкова по-добре

Две думи, които никога не остаряват.

10. Заемете се с домакинската работа, когато другият е затрупан с работа

Естествено, че не искате да сгъвате прането, но пък искате да направите живота на партньора ви по-лесен. Колкото по-бързо приключите със задълженията вкъщи, които би трябвало да се вършат по равно, толкова повече време ще имате да се насладите един на друг, когато и двамата сте свободни.

11. Не си правете шеги за сметка на любимия

Бъдете почтителни и се замислете над това какво партньорът ви би споделил с групата. Той е ваша половинка, не боксова круша.

12. Ако някой обижда половинката ви, защитете го

Дори и да сте прекалено възпитан, за да поправяте хората или пък да им казвате, че се държат грубо, понякога трябва да направите изключение. Все пак вие трябва да бъдете най-големият защитник един за друг.

13. Информирайте партньора си за индивидуалните ви планове

Ще пийнете нещо с приятел след работа? Чудесно, приятно прекарване. Но не забравяйте да му кажете какви са ви плановете, за да не се притеснява и знае,че няма да сте наоколо и може да направи свои собствени планове. Не става въпрос да искате разрешение,а за това да бъдете учтиви, защото е хубаво човек да знае, че партньорът му е жив, здрав и не се е забъркал в нищо.

14. Не се карайте, докато пътувате

Луксозният хотел, който резервирахте, се оказа не толкова луксозен. Или пък той забрави да сложи в куфара комплекта ви от тоалетни принадлежности, както обеща. Вместо да се карате за битовизми, обърнете го на шега. Така по-лесно и по-влюбено се живее.

15. Бъдете спонтанни

Направете резервация за вечеря само за вас двамата в последната минута. Правете случаен сутрешен секс. Изненадайте го с билети за концерт. Да поддържате нещата непредвидими, прави живота с човека, когото обичате, дори по-забавен.

16. Обичайте се безрезервно

Понякога е наистина толкова просто.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X