Напишете дума/думи за търсене

8 начина, чрез които мъжът казва "обичам те" без думи

Да, наясно съм, че жените обичаме и с ушите си, но понякога на мъжа не му е особено необходимо да ни го повтаря всеки ден в захлас. Той предпочита да го показва с жестове, с дела, с документи, но не и с фонетично изричане на онези сакрални за нас четири срички. Често на господата им отнема повече време, докато съберат смелост, за да си го признаят първо наум пред себе си, а после и на глас пред нас.

Ако прави някои от тези неща, то тогава сърцето ви е в сигурни ръце. Той ви обича.

Обича да ви целува дълго и ненаситно

Кой не обича дългите и чувствени целувки? Ако той непрекъснато инициира такава размяна на ласки и усещате неговата страст и отдаденост, то тогава трябва да сте наясно, че за него сте нещо повече от временно развлечение.

Неговите приятели ви харесват

Ако компанията на мъжа, с когото излизате, все повече ви допуска в средата си, то най-вероятно е заради това, че виждат колко техният приятел държи на вас и колко щастлив го правите. Ако бяхте нещо дребно за него, едва ли щеше да им пука за вас.

Усмихва ви се след целувка

Нали познавате онази несбъркваема усмивка, от която грее цялото ви лице и която не може да съберете от щастие. Е, ако така ви се усмихва господинът насреща, да знаете, че яко сте влезли под кожата му.

Слуша ви внимателно

Дори и да не е от най-споделящите що се отнася до собствените му чувства, фактът, че ви слуша внимателно, докато говорите, означава, че иска да опознае по-добре красивите ви ум и същност.

Стои изправен

Звучи като препоръка на ортопед, но когато някой иска да се хареса на някого, се опитва несъзнателно да бъде по-видим за него. Изправената стойка и гръб са едни от оръжията на езика на тялото.

Стиска ръката ви

Ако, докато се разхождате, не само ви държи за ръка, но понякога стиска по-силно дланта ви, то не си мислете, че е тик. Това е неговият тих начин да каже „обичам те“.

Смее се често

Колкото и смешно да звучи, колкото по-често се смее и ви казва, че сте забавни, толкова по-сериозно се измерва нивото на емоционален интерес, което той изпитва към вас.

Докосва ви спонтанно

Когато сте на публично място, докосва ли ви с пръсти по гърба? Задържа ли ръката си върху вашата, докато двамата пиете кафе в близкото бистро? Неангажираната близост чрез докосване показва, че той иска непрекъснато да усеща присъствието ви, което, съгласете се, е основен прерогатив на влюбените хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X