Напишете дума/думи за търсене

Най-лесните и най-трудните деца за отглеждане според зодията

Някои родители мълчаливо наблюдават съседското дете, на което почти не му се чува гласът, докато техният собствен наследник е толкова гръмогласен, че се чува през два квартала.
Има хлапета, които може да оставиш за половин час с неособено познати за него хора и то няма да възрази, но има и такива малчугани, които само да видят гърба на майка си и вдигат блока във въздуха.

Но не се притеснявайте – не сте се провалили като родител. Вероятно пръст в цялата история има и зодията на вашето дете. Кои са най-лесните за отглеждане деца и кои най-трудните?

Близнаци
Управлявани от комуникационната планета Меркурий, Близнаците са най-бъбривият знак на зодиака. Докато порасналите Близнаци обикновено се нуждаят от интелектуално дълбоко гмуркане, експериментален роман или стимулиращ дебат, за да бъдат доволни, всички мънички Близнаци потушават нуждата си от диалог от интересно анимационно филмче.

Близнаците се разбират с всички, така че няма нужда да се притеснявате, че ще ги оставите с детегледачка за няколко часа или при баба, когато трябва да отидете в командировка или да излезете с приятели. Като променлив знак те са приспособими и докато се забавляват, ще има тонове смях и от време на време по някоя и друга сълза.

Везни
Не казвайте на Рибите, но Везните всъщност може да са най-хладнокръвният знак на зодиака - и това включва и миниатюрните Везни. Подобно на Близнаците, Везните са въздушни знаци, така че са социално любопитни и са склонни лесно да общуват с околните. Не е нужно да се притеснявате, когато ги оставите за първия ден в детската градина. Везните се управляват от Венера и заради това могат да бъдат много чувствителни към странни миризми или разхвърляна обстановка и определено имат мнения за това какво им купувате от бебешките магазини. В крайна сметка, Везните все пак искат баланс, така че ако някой буквално не ги скубе, няма да направят сцена.

3-те най-трудни деца за отглеждане

Скорпион
Ако имате мъничък Скорпион, затегнете колана за интензивно каране. Този воден знак е управляван от Марс - планетата на войната. Така че Скорпионите не само са извънредно наясно с емоциите си още от утробата, но и знаят как точно да ги изразят. За разлика от техния вежлив зодиакален съсед Везни, Скорпионите нямат проблем с хвърлянето на ръкавица. Те не приемат леко промяната и могат да бъдат много смазани дори от най-малката промяна в обичайната си рутина. Груповите срещи за игра също са стресиращи за интровертните Скорпиони, които предпочитат много индивидуална любов и внимание.

Рак
Бебетата от този знак са абсолютно обсебени от майка си. От всички зодии бебетата Раци са най-склонни да страдат от раздяла, когато трябва да напуснат дома си за продължителен период от време. Управлявани от Луната, те се нуждаят от удобства и се стресират, когато не могат да получат достъп до обичайните си средства за емоционална регулация. Внимавайте обаче, защото те също са родени лидери. Така че, въпреки че плачат до посиняване, докато не ги вземете, те са „главният изпълнителен директор” в яслата и не искат да си тръгват оттам.

Стрелец
Като най-приключенски и свободолюбив знак на зодиака, никой не поставя Стрелец в ъгъла. Децата от тази зодия не обичат да им се казва какво да правят. Управлявани от Юпитер - планетата на експанзия и късмет - тези огнени знаци не харесват нищо повече от живота на купоните и преди дори да успеят да говорят, крадат светлината на прожекторите. Те имат тонове енергия и винаги са развълнувани да се запознаят с нови хора. Но когато се опитате да прекъснете някоя от игрите им или любимото им телевизионно предаване, защото е дошло времето за къпане - внимавайте. Тези бебета стават много упорити. Не отнемайте свободата на Стрелец или любимата му играчка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X