Напишете дума/думи за търсене

Колко сте шантави според зодията

Всички имаме отличителни черти, които ни определят като хора. Отчасти това се дължи на зодиакалния знак, към който принадлежим. Повечето представители на отделните зодии мирно съжителстват с тези, които са от тяхната порода. Понякога хахавщината е едно от притегателните неща за нас като индивиди.

Водолей
Хората от тази зодия стоят някъде по средата, когато става въпрос за спокоен живот и вълнуващ живот. Водолеите са малко егоисти, когато желаят да постигнат нещо. Те отварят вратата на непознат, но проклинат зъболекаря за скъпата услуга.

Риби
Те са най-малко луди от всички знаци. Рибите са искрени и резервирани. На тях може да се разчита във всички ситуации. Този любезен воден знак може да протегне ръка за всеки в нужда и може да се извинява до припадък за всичките си прегрешения.

Овен
Хората от тази зодия са смели и уверени същества, които винаги са много силни и мотивирани. Те са готови да се изправят пред всяко предизвикателство и са надеждни като приятели и партньори. Като огнен знак те могат да бъдат много непоколебими и решителни. Те наистина са луди, когато стане дума за социална справедливост и политика. Овните използват всичките си оръжия, за да останат начело.

Телец
Телците са любвеобилни, широкоскроени, но упорити. Те са приятели, които няма да се посвенят да спорят с вас за всичко, но имате ли нужда от помощ, хората от този знак са до вас на 100 процента. Тази зодия може да прояви определена лудост, която е в съответствие с характера на нейните представители.

Близнаци
Близнаците са нерешителни личности, които са изключително забавни и са душата на компанията, когато става дума за купони. За тях животът е голямо парти и непрекъснат стремеж за намиране на удоволствие. Това е най-шашавата зодия сред себеподобните си.

Рак
Ракът се управлява от Луната и има изместващи настроения, които го правят жестоко лоялен. Той е домошар, който може да оцелее след всяко препятствие. Хората от тази зодия са едновременно хем най-горещите, хем най-студените хора, които в даден момент ви се вричат в любов, а в следващия получават съобщение, в което ви обвиняват в изневяра. По-голяма хахавщина от това, здраве му кажете.

Лъв
Той е склонен да третира околните по грешни начини. Лъвът е арогантен и шумен и обича да е център на внимание. За него не е проблем да отиде в бар, държейки се отвратително. Те не е най-здравомислещият сред зодиите, със сигурност е на едно от първите места по шантавост.

Дева
Девите се класират високо в скалата на лудостта и нищо не е в състояние да ги накара да пуснат контрола. Те помнят всеки детайл и работят усилено, за да постигнат съвършенство, оставяйки повечето хора объркани. Имат склонност да си приписват заслуги за работата на колегите. Те са хладнокръвни в силно стресови ситуации и не се свенят да хвърлят някого на вълците, за да получат признание.
Лудостта им е перфектна.

Везни
Те са балансирани индивиди. Обичат да живеят в хармония, но са рационални и дипломатично настроени хора. Тъмната страна на Везните се показва, когато са на лов за половинка. Трябва да внимавате и да отстъпите крачка назад, ако някоя Везна се стреми да получи вниманието на обекта си на желание. Шантавостта им не познава граници.

Скорпион
Скорпионите са най-сериозната зодия. Не проявяват лудост често. Може да са спокойни в момента, но на следващия ден може да се обърнат срещу вас. Освен това са чувствени в сърцевината си. От тях стават невероятни любовници.

Стрелец

Хората от тази зодия са сравнително скучни. Те винаги търсят истината и независимостта. Често ценят свободата твърде много и могат да загубят семейството и приятелите си заради това.

Козирог
Козирозите процъфтяват в професионални условия заради организирания си и трудолюбив характер. Те имат невероятен хъс и обичат да се справят с предизвикателства и да мерят интелекта си с околните. Хората от тази зодия контролират много личния си живот. За тях е важно дори те да изберат ресторант или филм, пренебрегвайки желанията на другите. Обичат да става на тяхното, а ако се сблъскат с пречки, това събужда хахавщината в тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X