Напишете дума/думи за търсене

2 зодии, които са луди работохолици, и една, която няма търпение да лежи на плажа

Има хора, които са обсебени от работата си - непрекъснато да мислят за следващия голям проект, постоянно отговарят на служебни писма и не слизат от телефона с бизнес партньорите си.
Но има и такива, които отиват отвъд това, работейки толкова много, че дори не им остава време за почивка, но без да се оплакват от това. Те просто обичат да са заети с работните си дела.

Дева

Ако някога сте гледали какъвто и да е документален филм за Бионсе, тогава сте се наблюдавали от първия ред колко безмилостни могат да бъдат Девите, що се отнася до работата им. Те са педантични, силно мотивирани и неуморни машини, които не спират, докато работата не се свърши както трябва. Ако имате Дева в екипа си за групов проект, очаквайте чести срещи, многобройни пренаписвания и малко микроуправление, тъй като тези перфекционисти не вярват, че някой може да бъде толкова задълбочени в изпълнението на задачата, колкото са те. Вероятно ще се опитат да изпреварят крайните срокове, за да имат допълнително време, за да прочетат, проверят фактите и се уверят, че всичко е безпроблемно и без грешки.

Козирог
Никой не обича да постига целта си точно като този земен знак, така че когато се качат на велосипеда, го карат, докато гумите паднат. Силно амбициозни и самомотивирани, Козирозите ще измислят план, ще определят крайни срокове, ще създават обширни контролни списъци и ще работят, работят, работят, докато дадена задача не бъде завършена. Очаквайте да отиват в офиса по-рано и да си тръгват последни, когато има проект, с който са ангажирани. Там, където всички останали виждат възможност да си вземат почивка и да се прегрупират, Козирозите вероятно ще използват допълнителното време, за да изпълнят още няколко задачи, преди денят да изтече.

Кой е единственият знак, който наистина балансира между професионалния и личния живот?


Стрелец
Неговият символ е кентавър - наполовина кон, наполовина човек - така че не може да се каже, че Стрелците не работят усилено, но тези авантюристи ценят свободното време толкова, колкото и работното време. Докато Девите и Козирозите са коне с капаци, заровени под купища задачи, то Стрелците няма как да не смесят бизнеса с малко удоволствие. Ще ги намерите да предлагат отскачането до близкото бистро за едно кафе, ще си вземат ден за тях, за да си починат, да се подмладят и да се върнат с новооткрит ентусиазъм в офиса...

И когато става въпрос за извличане на максимална полза от тези дни, не очаквайте от Стрелеца да пише мейли или да отговаря на друг вид служебни съобщения. За него свободното време означава напълно изключване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X