Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите кулинари сред зодиите

Готвенето е нещо повече от смесване на съставките в правилното съотношение.

Това е и изкуство.

Добрият готвач не се страхува да импровизира и да виртуозничи в кухнята. Той е наясно как да смесва продукти, които допълват и подчертават вкуса на другия.

Отличните готвачи са креативни, наблюдателни, искат да се учат, имат добро чувство за естетика и вкусове.

Кои са най-виртуозните кулинари в зодиака?

1. Телец

Телецът има много фино усещане за естетика. Той харесва артистично и изискано и прилага любовта си към изкуството и в кухнята. Хората от тази зодия са в унисон с всичките си сетива – използват вкус, докосване, мирис и зрение при готвенето.

Те са много търпеливи и трудолюбиви и с удоволствие се впускат в кулинарни предизвикателства. Телците са много добри в печивата. Така че, когато сте поканени от готвач от тази зодия, очаквайте нещо изящно, артистично и неустоимо.

2. Рак

Емоционалните и грижовни Раци се раждат с майчински инстинкти. Те обичат домашно приготвената храна и умират да приготвят питателни и вкусни ястия за себе си и за близките си. Хората от тази зодия ще се учат от бабините рецепти и ще готвят с цялата любов и обич, на които са способни. Приготвянето на храна за семейство и приятели е начинът, по който те изразяват своята привързаност. Ако сте канени на трапезата на Рака, очаквайте вкусна храна, направена с ужасно много любов.

3. Везни

Представителите на този знак са гурмани. Обичат да ядат и затова не е изненада, че те обожават и да готвят. Чуденото им усещане за баланс им помага в това начинание. Везните също така са любители на качеството и великолепието. Затова те ще приготвят богата трапеза, без да пропуснат нито една стъпка в менюто и ще украсят масата с вкус и изисканост. Освен това са много наблюдателни и запалени ученици. Обичат да експериментират с нови рецепти и да импровизират в движение. Ако сте канени на масата на готвач Везни, очаквайте приказно и вкусно меню от пет ястия с великолепни и прекрасни декорации.

4. Козирог

Козирозите са много организирани и търсят съвършенство. Тяхната перфектност се проявява и в кухнята. Обожават да приготвят сложни и здравословни ястия за себе си и за близките си. Те са работохолици и използват готвенето като средство за отмора след работа в натоварен ден. Козирозите обичат да вечерят с цялото си семейство и често канят гости.

Ако ще ходите в дома на готвач Козирог, бъдете готови да се насладите на невиждан кулинарен празник от сложни ястия и невероятно гостоприемство.

5. Близнаци

Хората от тази зодия са социални пеперуди. Те харесват големите компании и запознанството нови хора. И винаги използват храната като средство за разчупване на леда.

Близнаците обичат да ходят на партита и да канят гости. За тях е много важно да контролират това, което ядат и сервират на другите. Те предпочитат здравословна храна, но не правят компромиси с вкуса и ароматите.

Освен това обичат пътешествията и използват наученото от пътуванията си, за да експериментират в кухнята. Те знаят коя съставка ще допълни останалите и коя ще подобри общия аромат.

Ако сте поканени от готвач Близнаци, очаквайте предложения от различни кухни и вкусове от световна класа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X