Напишете дума/думи за търсене

Най-умните зодии

Винаги бдителни и с бърза реакция, тези зодии са готови за всичко, което животът им поднесе.

Притежават бърза реакция, независимо дали е язвителен отговор или да разрешат неотложен проблем. Този вид интелигентност означава, че тези зодии залагат на инстинкта си и нямат нужда от размисъл, преди да вземат решение. Това не означава, че са вятърничави и че действат първосигнално, а че докато другите все още размишляват върху нещо, те отдавна знаят какво ще направят.

Тези хора никога не пропускат да забележат нещата, които се случват около тях, и бързо се възползват от обстановката.

1. Овен

Някои биха могли да кажат, че импулсивните действия не са добри характеристики, но това работи за Овена, защото той може да измисли решения за кратко време и да обърне в своя полза една лоша ситуация. Хората от тази зодия са изключително интелигентни и притежават бърза мисъл.

Друга забележителна черта на Овена е, че той не мисли, преди да каже нещо на глас. Може да бъде забавен, но и изключително груб на моменти. Това особено добре му помага в споровете. Неговото остроумие оставя опонентите за му дишат праха.

2. Стрелец

Най-важните аспекти на Стрелец са два - той винаги запазва чувството си за хумор и бързо се адаптира дори при съвсем нови обстоятелства. С остроумието и интелигентността си, приключенията винаги намират Стрелеца, дори когато не ги търси.

Хората от тази зодия също имат изключителна способност да решават всякакви проблеми. Освен това те винаги са забавни и те ви разсмеят дори и да се намират в най-голямата безизходица.

3. Близнаци

Благословени с невероятно бърз начин на мислене, Близнаците може да направят преглед на обкръжението си и да измислят решения в рамките на няколко минути. Ако ви предстои парти или сватба, винаги е добре да държите представители на тази зодия наоколо, защото инстинктите им бързо подушват, че се задава проблем.

Близнаците винаги ще намерят начин да потушат задаващата се катастрофа. Те се славят с шеметно бързите си реакции, стане ли дума за разрешаване на някаква несгода.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X