Напишете дума/думи за търсене

Значението на първата буква на името ни за любовния живот

Искаш ли да знаеш каква любов те чака? Или как може да подобриш сегашния си любовен живот?

Експертите смятат, че името е набор от определени звуци - вълни с определени параметри, които оказват влияние върху нашия характер, но най-доминиращата е първата буква.

Ако първата буква се повтаря в името, нейните ефекти върху личността са още по-силни. Има десетки изследвания на тази тема, но днес ще ви запознаем с това как първата буква на името определя от какво най-много се нуждаем, за да бъдем щастливи във връзките си. Както и с някои специфични черти на нашия характер.

A - Нежност и агресия

Тези хора са много енергични, понякога дори работохолици. Те имат нужда да са лидери в отношенията си. Нуждаят се от постоянни емоции, защото рутинните обикновено ги карат да търсят изход от връзката. Не са особено романтични, но се раздават много в работата. За тях важи правилото - това, което виждат, е това, което получават. Нямат търпение да флиртуват и не се притесняват, ако някой , който харесват, се опитва да бъде сдържан и да се опитва да им избяга. Тези хора са искрени и прями.

Б - Те се влюбват доста трудно

Хората, чието име започва с тази буква, са предпазливи. Искат първо да бъдат сигурни в намеренията на партньора и едва тогава си позволяват да бъдат себе си. Не обичат скандалите и разправиите. Следователно техният партньор трябва да бъде изключително балансиран, но най-важното – надежден.

В - Когато тези индивиди обичат някого, те ще направят всичко възможно, за да продължат тази връзка. Обичат да се грижат и да глезят своя партньор, но и на тях им харесва да се чувстват обичани.

Г - Много сантиментални хора

Те пазят с години топли спомени от миналото. Лоялни и искрени са и очакват същото от своя партньор. Понякога ще ви се стори, че имат твърде много изисквания, но всъщност те искат само две неща - доверие и уважение. Ако ги измамите или им изневерите, няма да ви простят никога.

Д - Щастливци, които се радват на живота

Те искат партньорът им непрекъснато да им доказва колко са невероятни и не изискват от него пълна ангажираност в отношенията. Така че, ако искате да направите този човек щастлив, ще трябва да се отнасяте към него по-свободно и безкористно. И никога не ограничавайте свободата му.

Е - много мили и романтични хора, които дълбоко страдат от разочарования

Те очакват партньорът им да бъде напълно отдаден, любезен и внимателен. Дори и най-малката форма на пренебрегване поражда много болезнени чувства в тези нежни същества. Мразят дисхармонията, но от време на време се радват на добрия скандал, защото си мислят, че по този начин раздвижват нещата във връзката. Флиртуват много, защото предизвикателството е важно за тях, но след като отдадат сърцето си, те са безкомпромисно лоялни.

Ж - Те са малко егоистични

Или по-скоро обичат да бъдат глезени и обожавани. Така че е ясно - ако искате усмивката им да свети като слънце, пазете ги като най-ценното създание на света.

З - Изразяват своята любов свободно и са склонни да взимат рискови решения.

Техният партньор трябва да е достатъчно интелектуално стимулиращ, за да бъде щастлив с тях.

И - Тези хора не се нуждаят от постоянно разнообразие.

Чувстват се добре както в скъп ресторант, така и гушнати на дивана с партньора си. Но това, което ги прави щастливи, са дребните неща. Малките жестове им говорят повече от най-скъпия подарък.

Й - Тези хора имат голямо количество физическа енергия.

Главата им да е пълна с невероятна романтика и любовни истории, те са твърде големи идеалисти, които първо трябва да материализират фантазиите си, за да повярват в любовта.

К – Хората, чието име почва с тази буква, искат да намерят истинска любов, но се съмняват, че тя действително съществува. Затова те се нуждаят от постоянно доказателство за чувствата на своя партньор. И най-малкото съмнение може да ги увреди емоционално. Те са потайни, резервирани и срамежливи. И макар да са много чувствени и страстни, не обичат да вадят тези си качества на показ. Освен това не си падат по мимолетните връзки. Имат търпение да дочакат подходящия човек за тях да дойде.

Л – Всеки, чието име започва с тази буква, е абсолютно обичлив човек. Но не всичко е любов и рози. Тези хора имат склонност към пристрастяване - алкохол, хазарт и т.н. Тяхната психика е по-крехка, така че човекът до тях трябва да бъде много стабилен. Техният партньор трябва постоянно да им напомня колко са способни и специални.

М - Топло сърце, очарователна усмивка и огромни надежди за любов. Въпреки това тези хора често бързат - искат сериозна връзка веднага след първата среща. Това им играе лоша шега почти винаги. Те се нуждаят от по-приключенски и импулсивни действия.

Н - Абсолютна уязвимост, скрита под бодлива черупка. Те се нуждаят от смел човек, който да разбие тези силни стени, с които са се обградили. Може да бъдат изключително критични към половинката си, търсейки съвършенство и у нея, и у себе си. Не е лесно да се намери някой, който да отговаря на тези стандарти. Хората, чието име почва с тази буква, изпитват трудности да изразяват емоции и да бъдат близки със своите партньори.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X