Напишете дума/думи за търсене

От какво се страхуват зодиите

Всеки обича да чете позитивите на своя зодиакален знак, но всичко си има две страни. Няма човек на този свят, който да е само добър, само лош, само смел, само страхлив...

За да станем по-куражлии обаче, най-добре е първо да разпознаем страховете, а не да живеем в отричане на тяхното съществуване.

Овен – отчуждение

Често свързваме Овена с хора, които мразят загубата на битки. По ирония на съдбата техният по-дълбок страх е загубата на приятел.

Осъзнаването на тази загуба често идва твърде късно.

Тази зодия е знак на воини, които се радват на разгорещените спорове. Ако не може да намерят някого, с когото да преплетат рога, без да го осъзнават, ще се противопоставят на тези, които обичат.

В крайна сметка, любимият човек си тръгва, вместо да си отмъсти, като по този начин оставя Овена да се чувства като жертва. Това обаче няма да се хареса на представителя на рогатата зодия и той ще предизвика същия спор отново, само и само за да спечели този път. Което пък ще доведе до още по-пагубни резултати за отношенията със събеседника му.

Телец - недоимък

Това е земен знак, който е с дълбоко вкоренени навици за прахосничество, известен със своите материалистични начини.

Телците са амбициозни в кариерата и са фенове на добрите финансови постъпления, защото обичат да са заобиколени от предмети, без значение колко прости или малки са.

Първото, от което се страхуват, когато финансите им намаляват, е броят на жертвите, които трябва да направят. Те харесват комфортния и стабилен живот и нарушаването на навиците за тях не е лесно.

Близнаци – нерешителност

Този въздушен знак винаги е в дилема. Близнаците са креативни хора и постоянно бъкат от страхотни идеи, но в повечето случаи не ги осъществяват, защото им липсва решителност, когато са изправени пред трудности.

Рак – напускане зоната на комфорт

Раците са ултимативните агорафоби - те рядко обичат да излизат от зоната си на комфорт, независимо дали става дума за ситуация или човек.

Иронията е, че тази изолирана зона, в която са свикнали да живея, е това, което ги държи на къса каишка, хванати в собствения си капан.

Лъв – изтласкване на заден фон

Лъвовете са известни със своя чар, харизма и лидерски качества. Те абсолютно обожават светлината на прожекторите и тя ги обича. Най-големият им страх е да бъдат игнорирани и непризнати.

Дева – несъвършенство

Девите имат доста склонност към прекомерната чистота и и нерядко страдат от обсесивно-компулсивно разстройство. Тази обсебваща потребност всичко да е перфектно в живота им доста често пречи на щастието им.

Представителите на тази зодия обикновено са практични и негативни хора, които не харесват нереалистични надежди на приповдигнатите емоционално люде.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X