Напишете дума/думи за търсене

Какво означава, ако сме родени между две зодии

Астрологията е мъдро изкуство и може да отговори на много въпроси.

За да получим точните отговори за себе си, е добре да знаем под коя зодия сме родени. Но ако сме на ръба между два зодиакални знака, ситуацията се променя. Родените на 21 декември Стрелец или Козирог са?

Усещате и двете енергии в себе си, но не може да се отърсите от усещането, че не принадлежите на нито една от тях. Има причина за това.

Точките на пресичане между зодиакалните знаци са изключително чувствителни дни заради трансформиращата се енергия.

Ако сте родени между две зодии, тогава вашата енергия е смесица от двата знака. Ето защо, когато четете хороскопа си, винаги поглеждайте и двете прогнози.

Точки на пресичане между две зодии

На пророците

Родени между Риби и Овен (от 19 до 25 март)

Искра се вижда от тъмните изначални води на Риби, които символизират нашите безкрайни магически сили и интуиция. Това е искрата на Сътворението, искрата на Овена. Родените в този период са Пророци. Не само защото интуицията им е силна и може да видят бъдещето, но и защото може да сбъднат своите мечти и тези на околните, стига да не загубят надежда.

На героите

Родени между Овен и Телец (от 18 до 22 април)

Енергията на огъня се смесва с магията на земята и резултатите са като величествен вулкан. Родените в тези дни обичат да са начело и да контролират всичко, но най-вече живота си. Те са изключително упорити, смели и дръзки. Сърцето им е техният компас и от тях излизат страхотни лидери, но само ако започнат да се вслушват в хората около себе си.

На гениите

Родени между Телец и Близнаци (от 18 до 22 май)

Телецът е един от най-рационалните знаци и ако тази енергия се комбинира с ярките Близнаци, резултатите са невероятни. Земният филтър на Телец получава енергийната мощ на Близнаците, както и интелектуалната им способност. Тези момчета са толкова ярки, че се налага от време на време да бъдат приземявани. Въпреки това енергията на Телеца не е заглушена съвсем. От хората, родени в тези дни, стават страхотни учени, но трябва да слушат сърцето си.

На Просветлените

Родени между Близнаци и Рак (от 17 до 23 юни)

Ако сте родени през тези дни, помнете, ме сте дошли на този свят по време на лятното слънцестоене. Силите на Слънцестоенето са толкова големи, че може да надхвърлят енергията на върха още повече. Това е денят, в който Слънцето е в абсолютния си апогей и познанието на Близнаците се смесва с водите на озаряването - водите на Рака. Меркурий среща Луната и резултатите са забележителни. Наистина надарени хора, които обичат изкуствата и да използват силата си, за да се прославят по много начини, стига да се опитват да се стъпват по-често по земята.

На русалките

Родени между Рак и Лъв (19 до 24 юли)

Какво се случва, когато емоционалните приливи на Рака срещнат яркото слънце на Лъв? Магия! Родените под това влияние имат уникална способност да очароват и омагьосат когото си поискат - точно като русалките, които са омагьосващи, но изключително чувствителни. За съжаление тази способност обикновено се блокира в ранна детска възраст, когато открият силата на своята магия. Опитвайки се да предотвратят грешки, те собственоръчно потискат тази своя сила.

Време е да отключите вратата, зад която криете магията си, и да заблестите ярко.

На изобретателите

Родени между Лъв и Дева (20 август до 24 август)

Най-ярката енергия и вдъхновението на Слънцето в Лъв отговарят на екстремните възможности на Девата. Това са дните, в които се раждат изобретателите. Не става дума само за наука, а за всеки вид идея, която би могла да промени начина, по който живеем. Любовта им дава крила. Работодателите им са малко ревниви, защото винаги измислят решения, по-добри от техните. От тях стават страхотни лидери, защото имат здрав разум. Единственото нещо, за което трябва да внимават, е да се опитват да не бъдат толкова осъдителни към другите и към себе си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X