Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които са най-страстни и силни заедно

Зодиакалните знаци се ръководят от един от четирите основни елемента: огън, земя, въздух и вода. Тези елементи са един от основните фактори, които определят съвместимостта им. Има обаче и други параметри. Може да се случи два знака, принадлежащи към един и същи основен елемент, да не са най-съвместими един с друг в любовта.

За да разсеем объркването, ви представяме двойките зодиакални знаци, които са най-страстни и силни, когато са заедно.

Овен-Везни

Овенът проявява изявени качества на лидерството, което се отразява както в неговия професионален, така и в личен живот. Честността е един от основните елементи, които Овенът търси в своя партньор. Огънят на страстта гори в Овена, когато става дума и за сексуални действия. В този случай Лъв или Скорпион могат да бъдат добри варианти, но най-добрият е Везните. Овенът е привлечен към искрената и лесни за комуникация Везни. Нуждата на Везните от емоционална зависимост допълва контролиращата природа на Овена и му позволява да изследва партньора си със страст. Когато се влюбят, те образуват много страстна и мощна двойка.

Телец-Дева

Телецът е семеен човек. Вкоренен в традицията, той намира идеята за правене на любов по-интензивна от самия акт. Романтичният Телец притежава добра съвместимост с Дева, която подобно на него бленува за щастлив семеен живот. Любовта на Девата към чувствеността резонира с тази на Телеца и от тях излиза мощна двойка.

Близнаци-Стрелец

Веселите, забавни Близнаци са страхотни приятели за всяка зодия. Но когато става въпрос за отношения, Близнаците са малко по-трудни за повечето знаци. По принцип хората от тази зодия се плашат от любовни ангажименти, защото ги кара да се чувстват обвързани. Това, което Близнаците търсят в партньора си, е интелект и остроумие. Стрелецът е перфектният партньор за Близнаците. Стрелецът също се страхува да не загуби свободата си и кой може да го разбере по-добре от Близнаците? Хуморът, който има Стрелецът, впечатлява Близнаците. Така че, когато тези две зодии се влюбят, те се чувстват изключително щастливи и сигурни във връзката си.

Рак-Телец

Ракът е емпат. Той винаги търси дългосрочна сериозна връзка, в която да може да се свържат с партньора си емоционално. Емоционалният и сериозен Телец е най-доброто съвпадение за чувствителния Рак. Знаци като Лъв, които са откровени и могат да бъдат арогантни на моменти, ще наранят Рака, вместо да го направят щастливи.

Лъв-Овен

За Лъва никога няма недостиг на ухажори. Въпреки това неговата непрощаваща натура и его затрудняват повечето знаци да поддържат дългосрочна връзка с него. Овенът е най-подходящ за Лъва заради страстта, която носи. Те изразяват любовта си един към друг с такова величие и елегантност, че никой не може да се състезава с тях. Подобно на любовта им, и битките им са ожесточени. Те обаче ще се разберат взаимно и ще преодолеят проблема.

Дева-Скорпион

Един от най-подредените знаци в зодиака е Девата. Перфекционистката Дева е резервирана, но внимателна към партньора си. Изключително страстният Скорпион добре си пасва с нея. Те споделят една много интензивна емоционална връзка помежду си. Добре дисциплинираната природа на Девата помага да се балансира припряността на Скорпиона, докато откритата проява на сексуалност на Скорпиона помага на Девата да излезе от черупката си.

Везни-Близнаци

Везните са родени дипломати. Те могат лесно да разрешат конфликтите. Въпреки че самотата ги смущава, не биха се обвързали с хора, които нямат интелект. Везните се радват да се срещат с нови човеци и да се учат от тях. Близнаците са идеалният партньор за тях. И двете зодии са изключително вербални и са привлечени един към друг заради това комуникативно умение и интелект. Стабилността на Везните също помага на Близнаците да останат здраво стъпили на земята.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X