Напишете дума/думи за търсене

Зодиакални двойки, които са най-страстни и силни заедно

Скорпион-Риби

Строгият и груб Скорпион е изключително емоционален и отмъстителен. Каквото и да прави, го прави със страст. Хората от тази зодия са агресивни и доминиращи, когато става дума за техните романтични партньори. Когато Рибите се свържат чувствено със Скорпиона, никой не може да ги победи. Това е двойка, предопределена от съдбата. Докато Скорпионът разбира емоционалните Риби, именно покорният характер на Рибите кара Скорпиона да използва своята страст и интензивност докрай. Те образуват много интуитивна двойка заедно.

Стрелец-Водолей

Ако има нещо, което Стрелецът да мрази най-много, то това е да стои едно място. Волният като птица Стрелец е роден да пътува. Той се нуждае от свобода, за да оцелее. Независимо дали е във връзка или не, той има нужда да изживява нещо ново буквално всеки ден. Ако някой желае да го върже, той ще си плюе на петите. Кой друг може да разбере тази нужда по-добре от Водолея? Също толкова жадувайки свободата си, Водолеят ще може да внесе стабилност във връзката със своята откритост и любов към приключенията; няма да има някакъв скучен момент във връзката.

Козирог-Дева

Козирозите са амбициозни и всеотдайни. Те знаят какво искат от живота и са съсредоточени върху постигането на това. Дори в отношенията те дават всичко, на което са способни. Именно това често е причината, поради която се опитват да стоят далеч от връзки, защото се страхуват да не се наранят. Добре дисциплинираната Дева разбира това и помага на Козирога да поддържа баланса и хармонията в себе си. И двамата са изключително фокусирани и създават много хармонично семейство, когато са заедно.

Водолей-Везни

Ако има нещо нередно, Водолеят ще протестира. Той винаги е за справедливост и може да предприеме крути мерки, за да отстрани неравенството от този свят. Желанието на Везните за равенство привлича Водолея. Винаги изисквайки равенство в обществото, те ще се отдадат на взаимното си уважение и във връзката.

Риби-Козирог

Рибите и Козирогът са два противоположни полюса, привличащи се един друг. Мечтателните и креативни Риби ще привлекат земния Козирог към тях и силната им вяра в постигането на мечтите ще вдъхнови и Козирога. Докато Рибите ще се погрижат Козирогът да се наслаждава на творчески моменти, Козирогът ще държи Рибите здраво стъпили на земята, когато се опитат да се отнесат в техния илюзорен свят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X