Напишете дума/думи за търсене

От какво се страхуват зодиите

Везни - самота

От Везните стават невероятни романтични партньори, защото са страстни към хората, с които са. За тях е тъжно и наистина е страшно да не бъдат във връзка и да трябва да прекарват времето си сами. Те са моногамни до болка, но когато нямат любов, изпадат в потресителни депресии. Когато са част от романтични връзки, те цъфтят, но без тях са склонни да се разпадат бързо.

Скорпион - интимност

Може би сте чували, че Скорпионите са мрачни и намусени хора, но също така те са много чувствителни, вероятно най-чувствителните, защото не умеят наистина да изразят емоциите си до степента, в която биха искали.

Техният страх идва от това някой да не ги напусне и от страха да не загубят себе си и своята идентичност, когато са във връзка.

В резултат на това те изтласкват партньорите си далеч или просто се оттеглят емоционално.

Стрелец – клаустрофобия

Хората от тази зодия са истински скитници и биха пожертвали всичко и всички, за да осъществят приключенията, които искат.

Всичко, което пречи на скитането им, е в списъка им с нещата, от които може да се откажат.

И под странстване нямам предвид само места. Стрелците рядко са верни партньори и имат постоянна необходимост да разширяват личното си пространство в една връзка, докато най-накрая не я прекратят или я направят непоносима за партньорите си.

Той изпитва клаустрофобия затворен в една и съща връзка за дълъг период от време.

Козирог – провал

Козирозите са работохолици и не се страхуват да се изкачат по стълбата на успеха. Това, от което се страхуват, е пропадането, страхът да не стъпят накриво.

Подобно на Лъвовете, те се кланят на постиженията и биха положили огромни усилия за заслужена валидация. Провалът и неразпознаването на техните постижения е най-големият им страх.

Водолей – обвързване

Подобно на Стрелците, този знак се страхува от обвързване и прави компромис само ако стане на тяхното, що се отнася до въпросите на работата, отношенията или семейството.

Корпоративните работни офиси, скучните бракове и уреден семеен живот не са за Водолеите и те правят всичко възможно, за да избегнат този вид клаустрофобия.

Риби - отговорност

Подобно на Питър Пан, Рибите не искат да пораснат. Те са по-щастливи в своите приказни заблуди и балончета на безделие, в които да живеят, без да са отговорни за себе си.

Дайте им списък със сметките за плащане и дългове за уреждане и ще ви намразят за цял живот.

Тяхната безкрайна креативност им пречи да бъдат функционални възрастни.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X