Напишете дума/думи за търсене

Какво казва рождената дата за нас - втора част

Рождената дата на всеки човек играе важна роля в живота му. Според някои нумеролози точно рожденото число е свързано с професионалната ориентация на всяка личност, с нейните положителни и отрицателни черти от характера. Смята се, че рождената дата при цезарово сечение също е от значение и че е добре да се приема като съзнателен избор на майката.

Родените на 16-о число

Положителните черти характерни за родените на този ден е, че са новатори, съзидателни личности, оригинални и аналитични умове. Отрицателните им черти са свързани с тяхната свръхчувствителност, потиснатост и угнетеност. Това понякога ги прави враждебни, цинични и агресивни. Реализират се професионално във всякакъв вид социални дейности, в сферата на туризма, където контактуват с много хора.

Родените на – 17-о число

Проницателни, хитри и с усет към бизнеса. Такива са родените на този ден. Отрицателните им качества са непоследователност и неамбициозност. Не се задълбочават в нещата, а често се стремят към материални блага. Алчността няма да им донесе късмет. Те са хора на науката, учени, професори, преподаватели.

Родените на 18-о число

Родените на този ден са съзидатели! Обичат хората, щедри са, проявяват милосърдие, разбиращи и съчувстващи са. Занимават се с благотворителност. Възможно е обаче да попаднат в капана на зависимостите, да се изживяват като мъченици, да капризничат и чувството за малоценност да ги преследва. В професията стават добри управители, дизайнери, архитекти.

Родените на 19-о число

Харизма и лидерство са думите определящи личността на родените на това число. Те обаче могат да са и арогантни, самолюбиви, прекалено самоуверени, без преценка за възможностите си. В професионално отношение се интересуват от новите технологии. Стават програмисти, счетоводители, рекламни консултанти.

Родените на 20-о число

Едни от най-големите чаровници. Привлекателни, предани, с богато въображение. Сарказмът им обаче не е похвален. Могат да са и неразумни, прекалено критични към близките си и с нереални очаквания. Подхождат им професии в сферата на медицината и социалните грижи.

Родените на 21–во число

Многостранни личности, с добри души, обаятелни, добри оратори и разказвачи. Отрицателните им качества са свързани с това, че постоянно се безпокоят за нещо, свръхчувствителни са и може да се превърнат в досадни дърдорковци. Имат добри организаторски способности. Реализират се като добри финансисти и предприемачи.

Родените на 22-ро число

Родените на този ден са изобретателни и находчиви. Личности със силна интуиция и жажда за творчество.Отрицателните им черти са: непреклонност, неотстъпчивост, нервност. В работата са големи работохолици. Стават лекари, стоматолози, зъботехници.

Родените на 23-то число

Положителни характери, чаровни и слънчеви. Владеят отлично изкуството на убеждаването. Често обаче са нетърпеливи, отегчителни, нелоялни и се гледат повърхностно на нещата. Работят добре с числа и професии изискващи голяма концентрация.

Родените на 24-то число

Екипни играчи, предани, честни и нежни натури. Склонни са да се самосъжаляват и да обсебват околните. Тайнствени личности са, често работохолици. Изпълнени са със страхове, което може много да им навреди. В професията се осъществяват като адвокати, прокурори, психолози.

Родените на 25-о число

Благоразумни и разсъдливи. Винаги следват пътят на логиката. Изключително духовни личности. Прекалено се жертват за другите, стигат до себеотрицание. В същото време са непреклонни, интровертни типове. Понякога са враждебни. Изявяват се професионално като целители, медици, билкари и духовни учители.

Родените на 26-о число

Те са контактни, чаровни, добри служители и неочаквано амбициозни за околните. Могат да бъдат обаче и манипулативни, повърхностни, алчни и устремени към материалното. Имат склонност да преувеличават и да правят от мухата слон. В професията са добри организатори.

Родени на 27-о число

За тях са характерни либералните възгледи. Търпеливи и толерантни са. Щедри са на усмивки и винаги предлагат помощта си на нуждаещите се. Склонни са обаче да проявяват инат и да избухват. В професионално отношение имат нужда от професии отговарящи на жизнерадостния им характер и пъргав ум. Изявяват се в сферата на науката или работят за себе си.

Родените на 28-о число

Лидери със силна воля, самоуверени личности. Често проявяват безчувственост, грубо отношение. Стигат до деспотизъм не само на работното място но и в личните си взаимоотношения. Професиите подходящи за тях са творчески, но и задоволяващи егоизма им. Често се превръщат в работохолици. Работата им може да е свързана с пътувания.

Родените на 29-о число

Идеалисти, интуитивни личности. Добре е да се стремят към повече последователност в действията си и да се отърват от песимизмът, към който са склонни. В професионално отношение имат необходимост да се грижат за другите и да помагат. Стават добри медицински работници и треньори.

Родени на 30-о число

Привлекателни личности. Умни, артистични, с необикновено чувство за хумор. Добре е да се отърват от склонността си към драматизиране и да не витаят прекалено в облаците. Мързелът няма да им донесе късмет. В професионално отношение обичат да са в светлините на прожекторите. Осъществяват се като добри журналисти, имат талант на писатели и склонност да изобретяват разни неща.

Родените на 31-во число

Енергични, прецизни хора, на които може да се разчита що се отнася до детайлите. Липсва им въображение. Имат прекалено сериозно отношение към живота, което често ги прави да изглеждат скучни. Свръхчувствителни са, което не е здравословно за тях. Имат нужда от професия, която да ги кара да се чувстват истински лидери, за да разгърнаст своята изобретателност и умения да убеждават.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X