Напишете дума/думи за търсене

Какво казва рождената дата за нас - първа част

Рождената дата на всеки човек играе важна роля в живота му. Според някои нумеролози точно рожденото число е свързано с професионалната ориентация на всяка личност, с нейните положителни и отрицателни черти от характера.

Смята се, че рождената дата при секцио също е от значение и че е добре да се приема като съзнателен избор на майката.

Родените на 1-во число

За тях са характерни решителност, силна воля, изключително точно чувство за достойнство, но и прекалена упоритост, която стига до инат и налагане на волята. Често и липса на предвидливост. В професията често са на лидерски позиции.

Родени на 2-ро число

Интуитивни, съчустващи, разбиращи. Често са неуверени и стеснителни пред обществото и нервни вкъщи с близките си. Меланхолични са и често сменят настроенията си. В професията се реализират като психолози или в сферата на търговията.

Родените на 3-то число

Лесно приспособими са към всичко ново, издръжливи, убедителни, харизматични. Могат обаче да стигат до циничност, агресия, непостоянство и да се впускат по повърхността на нещата. Изявяват се като учители, актьори, работят с много хора.

Родените на 4-то число

Доста организирани, възприемчиви, перфекционисти, уравновесени и справедливи личности. Могат да бъдат обаче и обсебващи, тиранични и необщителни. Често се реализират в сферата на архитектурата, дизайна, строителството.

Родени на 5-то число

Многостранни личности, умни и аналитични, но и доста фриволни, гневни, несериозни, дори саркастични. Хора на науката, компютърни специалисти, екскурзоводи. Тези личности проявяват огромен интерес към модерните технологии.

Родените на 6-о число

За тях е характерно, че са изключително великодушни и честни хора. В тях разбира се може да се забележат и негативни качества като склонност към зависимост, клюкарене и манипулиране на близки хора. Добри оратори са в професионално отношение. Изявяват се като добри специалисти в хуманитарните професии.

Родени на 7-о число

Силно интуитивни, интелигентни и ексцентрични личности. Често дават воля на егото си и дори стигат до цинизъм. Понякога са саможивци и не желаят да общуват с околните. В професиите са устремени към велики цели и са идеалисти и перфекционисти. Много от тях стават писатели или помагат на хора в беда.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X