Напишете дума/думи за търсене

Какво казва рождената дата за нас - първа част

Рождената дата на всеки човек играе важна роля в живота му. Според някои нумеролози точно рожденото число е свързано с професионалната ориентация на всяка личност, с нейните положителни и отрицателни черти от характера.

Смята се, че рождената дата при секцио също е от значение и че е добре да се приема като съзнателен избор на майката.

Родените на 1-во число

За тях са характерни решителност, силна воля, изключително точно чувство за достойнство, но и прекалена упоритост, която стига до инат и налагане на волята. Често и липса на предвидливост. В професията често са на лидерски позиции.

Родени на 2-ро число

Интуитивни, съчустващи, разбиращи. Често са неуверени и стеснителни пред обществото и нервни вкъщи с близките си. Меланхолични са и често сменят настроенията си. В професията се реализират като психолози или в сферата на търговията.

Родените на 3-то число

Лесно приспособими са към всичко ново, издръжливи, убедителни, харизматични. Могат обаче да стигат до циничност, агресия, непостоянство и да се впускат по повърхността на нещата. Изявяват се като учители, актьори, работят с много хора.

Родените на 4-то число

Доста организирани, възприемчиви, перфекционисти, уравновесени и справедливи личности. Могат да бъдат обаче и обсебващи, тиранични и необщителни. Често се реализират в сферата на архитектурата, дизайна, строителството.

Родени на 5-то число

Многостранни личности, умни и аналитични, но и доста фриволни, гневни, несериозни, дори саркастични. Хора на науката, компютърни специалисти, екскурзоводи. Тези личности проявяват огромен интерес към модерните технологии.

Родените на 6-о число

За тях е характерно, че са изключително великодушни и честни хора. В тях разбира се може да се забележат и негативни качества като склонност към зависимост, клюкарене и манипулиране на близки хора. Добри оратори са в професионално отношение. Изявяват се като добри специалисти в хуманитарните професии.

Родени на 7-о число

Силно интуитивни, интелигентни и ексцентрични личности. Често дават воля на егото си и дори стигат до цинизъм. Понякога са саможивци и не желаят да общуват с околните. В професиите са устремени към велики цели и са идеалисти и перфекционисти. Много от тях стават писатели или помагат на хора в беда.

Родените на 8-о число

Родените на 8-мо число са големи оптимисти, търпеливи са и държат на справедливостта. Цялата им същност е прагматична. Негативното у тях може да се прояви под формата на алчност и прекалено желание за власт и контрол над другите. Затова и се изявяват в професията като управители на банки, бизнесмени, финансисти.

Родените на 9-о число

Толерантни и състрадателни, а може би и за това толкова привлекателни и харизматични личности. Склонни са към арогантно поведение, което е техният начин да се защитят. Понякога стигат до жестокост и често им липсва нравственост. Тези хора могат да бъдат добри учители, лечители, предсказатели.

Родени на 10-о число

Изключително надарени личности. Перфекционисти, устремени към духовното развитие на личността, неуморими. Никога не падат по гръб и не признават грешките си. Понякога прибързват, немарливи са, често натрапват проблемите си на другите. Стават добри политици, лекари и журналисти.

Родените на 11-о число

За тях е характерно голямо въображение. Духовити личности са, но и често на някои от тях бързо им секва ентусиазмът и започват да отлагат работата си за утре. В един момент са мудни, в другия темпераментни. В професионално отношение се реализират като добри учители, психолози, участват в благотворителни акции и са съпричастни към проблемите на другите.

Родени на 12-о число

Великодушни и благородни личности. Големи мечтатели са. Притежават необикновена харизма, но и прекомерно самолюбие понякога. Склонни са към непрактичност и често бягат от отговорност. Професионално се реализират като хора на изкуството, реставратори, зъботехници. Добри служители са и в сферата на рекламата и маркетинга.

Родените на 13-о число

Смели, прями и честни. Решителни личности, които винаги изговарят всичко докрай и не умеят да прикриват мислите си. Склонни са към работохолизъм, често се гневят. Злопаметни са! Те са лидери в професионално отношение. Това са хората, които поставят някаква цел и я постигат, независимо от пътя и начините.

Родените на 14-о число

Те са добре организирани личности, с аналитичен ум и нестихваща любознателност. Често обаче са нетърпеливи, големи бунтари са, своенравни и непокорни. В професията си са на длъжности, които изискват перфекционизъм и липсата на организация може да им попречи.

Родени на 15-о число

Грижовни личности. Домошари, които обичат семейния уют и традициите. Могат да са доста артистични натури, но и големи инати. Поговорката “болен здрав носи” е характерна за тях, тъй като са склонни да манипулират другите като влизат в ролята на страдалци. В професията се реализират като успешни дипломати, банкери, преводачи, специалисти по лингвистика.

Утре очаквайте втората част.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X