Напишете дума/думи за търсене

Какъв си според датата, на която си роден

Знаете ли, че числата играят съществена роля в нашия живот. В зависимост от датата, на която се е родил човек може да се определи какъв е неговият характер.

Предлагаме ви откъс от книгата на Азора Райс „Пълен интимен хороскоп”, от който ще разберете що за човек е вашият любим и на какви интимни подаръци ще се зарадва.

Магията на числата

Рождена дата и число на живота

Рождена дата

В тази глава ще разгледаме числата от едно до тридесет и едно с цел да подчертаем значението и важността на рождената дата като цяло. А тя е много важна, като се има предвид, че е единствената постоянна величина в живота на човека. Защото човек може да смени дори името си, но не и датата на раждане.

1. Едно е в началото. Родените на първото число от месеца са жизнерадостни и любопитни. Те се наслаждават на всеки миг от живота и мечтаят един ден да завладеят света. Внимание – склонни са към диктаторски тенденции! В любовта и приятелството обичат да заповядват. Ако искате да им се харесате, бъдете отзивчиви и търпеливи. Подходящ интимен подарък е еротично бельо от естествена кожа.

2. Родените на второ число от месеца са търпеливи и упорити. Обичат да работят дълго над целите си и да оберат всички овации за положения труд. Обикновено са срамежливи и избягват светската суета. Но често проявяват гордост. В любовта и приятелството са лоялни и непринудени. За да им се харесате, е достатъчно да бъдете смели и усмихнати. Подходящ интимен подарък са ароматни гелове за масаж.

3. Родените на трето число от месеца са алтруисти – витални и религиозни. Те вярват в съдбата и ценят красотата във всичките й форми. Освен това притежават изтънчени маниери и перфектен вкус. Обикновено са почитатели на класичската литература и хубавата музика. В любовта и приятелството са всеотдайни, но и лесно раними. Бъдете нежни и внимателни с тях. Подходящ интимен подарък са копринени ръкавици и бельо.

4. Родените на четвърто число от месеца са лоялни и предани. Обикновено са реалисти и успяват да извлекат максимална полза от всяка ситуация. Често обаче мечтите им надхвърлят реалните им възможности. Тогава са способни да надскочат дори себе си. В любовта и приятелството са верни и всеотдайни. За да им се харесате, бъдете верен приятел. Подходящ интимен подарък е гравиран камшик и маска.

5. Родените на пето число от месеца притежават неуморима воля за успех. Те са изпълнени с надежда и вяра в силите си и не се предават дори когато ситуацията изглежда безнадеждна. За да постигнат победа, са способни да направят и невъзможното. В любовта и приятелството са егоисти. Ако искате да бъдете с тях, е важно винаги да сте оптимисти. Подходящ интимен подарък са ароматни свещи за спалня в топли цветове.

6. Шест е сборът от две тройки. Като родените на трето число и родените на шесто число са алтруисти, но в по-силна степен. Обикновено са милосърдни и свръхчувствителни. Те притежават голямо сърце и често са заети с мисии за подпомагане на бедните и бездомните. В любовта и приятелството се раздават напълно, без да искат нищо в замяна. Бъдете алтруисти и ще ги спечелите завинаги. Подходящ интимен подарък са копринените пижами и секси нощнички.

7. Родените на седмо число от месеца са склонни към меланхолия и отчужденост. Те често се затварят в себе си, мечтаейки за един по-добър свят от този, в който живеят. Със сигурност биха се радвали, ако можеха да летят, за да извършват подвизи като героите от комиксите. В любовта и приятелството са всеотдайни, въпреки че трудно завързват трайни контакти. На тях е нужен весел партньор, който да ги кара да се усмихват. Подходящ интимен подарък е секси костюм от животинска кожа.

8. Родените на осмо число от месеца са материалисти. Те са най-практичните хора на света. Имат ли две стотинки, скоро ще ги превърнат в десет. Ако имат един палат, скоро ще се сдобият с втори. Както гласи една известна поговорка: „Който мечтае за съкровищата на другите, значи вече е уредил своите”. Често са скъперници обаче. В любовта и приятелството винаги се стремят да извлекат полза. Ако искате да им се харесате, покажете, че сте пестеливи и разумни. Подходящ интимен подарък е еротично бельо в крещящи цветове.

9. Родените на девето число от месеца са градивни личности. Девет е сборът от три тройки и се приема за вълшебно число. Родените на тази дата обикновено са призвани да се раздадат в полза на човечеството и да положат основите на множество научни открития. Освен това те никога не спират да вървят напред. Техният девиз е: „Ако имаш шанс, използвай го”. Не случайно сред тях могат да се открият множество известни писатели, художници и артисти. В любовта и приятелството са предани като кучета. За да им се харесате, трябва да сте човек на изкуството. Подходящ интимен подарък е специално издание на известна книга за любовта и секса.

10. Десет затваря кръга на първите девет числа и обикновено означава пълнота. Родените на тази дата са търпеливи и спокойни и често притежават множество таланти. Не обичат да показват чувствата си обаче и трудно предприемат първата крачка. В любовта и приятелството са потайни и инертни. Ако искате приятелството им, бъдете дискретни. Подходящ интимен подарък е модерна играчка от сексшоп.

11. Единайсет е първото от числата, което бележи края на десетте. То е свързано с новостите и новините, които получаваме неочаквано. Хората, родени на единайсето число, са пълни с изненади. Те са способни да ви сюрпризират във всеки един момент. Освен това притежават доста нестандартно чувство за хумор, с което могат да ви шокират. Като приятели и любовници са неотразими. Трябва да сте сексуален звяр, ако искате да спечелите вниманието им, но и верен приятел. Подходящ интимен подарък е секси облекло във виолетово или розово.

12. Дванайсет е специално число. То е натоварено със символи – най-вече този на дванайсетте апостоли. Родените на тази дата са строги и взискателни. Обикновено притежават класа и стил и държат на подредбата и чистотата. Но са досадни и обичат да мърморят. Като партньори са трудни за понасяне. Покажете, че обичате реда и всичко ще е наред. Подходящ интимен подарък е бродирано с инициалите им бельо в светъл цвят.

13. Стигнахме до „фаталните хора”, макар в някои страни (като Италия) фаталното число да е седемнайсет. Казват, че тринайсет е станало фатално, откакто френският цар Фелипе де Бело е заповядал обесването на всички рицари тамплиери или кръстоносци заради ерес. Въпреки че истинската причина е била тяхното все по-нарастващо влияние. Родените на тази дата са надарени с физическа сила и красота и обикновено успяват да изпъкнат като лидери. Важно е да запомнят обаче, че не всички, които ги хвалят, са готови да ги последват. Като любовници и приятели обичат да закрилят партньора. Бъдете винаги на тяхно разположение и те ще ви обикнат. Подходящ интимен подарък са ароматизирани свещи за спалня във формата на сърчица.

14. Четиринайсет е числото на спокойствието и разума. Родените на тази дата обикновено са студени и скучни, защото се отдават на продължителни размишления, преди да пристъпят към действие. Не случайно най-добрите търговци са родени именно на четиринайсети. Често са ръководени от хитрост и пресметливост обаче. В любовта и приятелството са дистанцирани, но лоялни. Бъдете верен приятел, ако искате вниманието им. Подходящ интимен подарък е гел с аромат на плодове.

15. Родените на петнайсети са свръхжизнени и притежават неизчерпаема енергия. Те са жизнерадостни и позитивни. Освен това никога не губят чувството си за ориентация. Качества, които ги различават от останалите и им помагат да се измъкнат от сложни и заплетени ситуации. В любовта и приятелството са привързани и всеотдайни. Усмихнатото ви лице ще ги спечели веднага. Подходящ интимен подарък е копринено бельо в ярки цветове.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X