Напишете дума/думи за търсене

Какъв си според датата, на която си роден

16. Шестнайсет носи положителни вибрации. Родените на тази дата обикновено са късметлии. Каквито и неща да им поднесе животът, те винаги ще запазят усмивката си на победители. Това е числото на лидерите, предводителите и гладиаторите. В любовта и приятелството са всеотдайни, но искат всичко, и то веднага. Бъдете позитивни и оптимисти и скоро ще се влюбят във вас. Подходящ интимен подарък са белезници, покрити с розов плюш.

17. Родените на седемнайсети са “странни птици”. Те са артистични и чувствителни. Обикновено са добродушни и с тях често злоупотребяват. Но решат ли, могат да бъдат големи инати. В любовта и приятелството са всеотдайни. Внимавайте да не ги нараните обаче, защото стават отмъстителни. Бъдете търпеливи и лоялни, за да ви обикнат. Подходящ интимен подарък е секси облекло по тялото от лакирана кожа.

18. Родените на осемнайсети са суетни и изтънчени. Те се увличат по модата и модните тенденции и още от най-ранна възраст се преобличат поне по десет пъти на ден. Но за сметка на това са трудолюбиви и обикновено стават в ранни зори, за да се отдадат на любимите си занимания. В любовта и приятелството са лицемерни, но добродушни. Ако имате замък и яхта, са ви вързани в кърпа. Подходящ интимен подарък е фирмено бельо от известна марка.

19. Деветнайсет е последно преди цикъла на първите двайсет числа. То носи белезите на началото и края. Затова и родените на тази дата често менят настроението си. Тяхната „хамелеонска” същност обикновено им носи неразбирането на околните, но това не им пречи да бъдат винаги на „първа линия” при решаването на житейските „алгоритми”. В любовта и приятелството са суперотдадени. Уважавайте приятелството им и ще сте техният любимец. Подходящ интимен подарък е камшик от естествена кожа с гравирана дръжка.

20. Двайсет затваря втория цикъл от числа (тези след десет) и затова обикновено означава пълнота и интелект. Родените на тази дата са одухотворени личности, често привлечени от науката. Освен това те са с вроден усет за справедливост. Ако не се ориентират към академична кариера, тези хора биха станали отлични адвокати. В любовта и приятелството са много предани. Ако сте човек на изкуството, те са вашият житейски партньор. Подходящ интимен подарък е красива пижама с инициалите на името им.

21. Двайсет и едно говори за ново начало. Родените на тази дата обикновено са изобретателни и обичат да си фантазират. Те са в състояние да измислят хиляди истории, които могат да им донесат „Пулицър”, или да ги превърнат в патологични лъжци. В любовта и приятелството са лицемерни и опасни. Ако обичате да започвате от нулата, това със сигурност е вашият тип! Подходящ интимен подарък е най-новата играчка от сексшоп.

22. Двайсет и две засилва качествата на двойките (родените на втори). Родените на тази дата са упорити и себични до припадък. Обикновено са отлични спортисти, които вечно са устремени към преследването на най-престижните награди. Те рядко успяват да се отдадат на учебна или академична дейност. Но когато го направят, вродената им упоритост ги отвежда до върховете на науката и познанието. В любовта и приятелството са недоверчиви. Ако искате да им се харесате, бъдете дискретни и лоялни. Подходящ интимен подарък са копринени шалчета за ръцете и очите, с които да палувате страстно нощем.

23. Родените на двайсет и трети са надарени с желязна логика и аналитичен ум. Техният мозък е в състояние да прецени всички възможности за части от секундата и да вземе правилното решение във всяка ситуация. Те едва ли ще ви обърнат внимание, ако не сте на тяхното ниво. В любовта и приятелството са невероятно взискателни. За да им харесате, бъдете разумни и дискретни. Подходящ интимен подарък е удобно памучно бельо.

24. Родените на двайсет и четвърти притежават воля и стил. Обикновено са материалисти и естети. Те имат слабост към всички хубави неща – хубавите коли, хубавите мъже или жени, хубавите дрехи. В житейски план е трудно да се задоволят прищевките им. В любовта и приятелството са типични интересчии. Ако сте дизайнер или притежавате бутик, те направо ще ви предложат брак. Подходящ интимен подарък са оригинални животински маски, с които обичат да впечатляват по време на сексуална игра.

25. Родените на двайсет и пети са амбициозни и целеустремени. За тях не съществува средно положение. Те искат всичко или нищо. Обикновено настройват доста хора срещу себе си и си печелят врагове, където и да се намират. Този факт сякаш повече ги ласкае, отколкото да ги огорчи обаче, защото те са на мнение, че само стойностните хора срещат такава съпротива. В любовта и приятелството са изключително верни, но са в състояние да ви изстискат като лимон. Ако ги харесвате, поставете си високи цели и търпеливо ги следвайте. Подходящ интимен подарък са садо-мазо костюмите от черен латекс.

26. Родените на двайсет и шести са жизнени и енергични. Те са типичните биовампири, които се хранят с енергията на околните. Но понякога ги обхващат дълги периоди на леност, в които не им се прави нищо. Обикновено са хитри и необщителни. В любовта и приятелството са пълни егоисти и безкрайно обсебващи. За да бъдете до тях, усмихвайте се и бъдете откровени. Подходящ интимен подарък са белезници с формата на верига, с които да ви приковават към леглото с цел да останете техни завинаги дори извън сексуалната игра.

27. Родените на двайсет и седми са спокойни и уравновесени. Те са приятни събеседници и обикновено са душата на компанията. Освен това са отворени към света и обичат да пътуват. Лесно е да се влюбиш в родените на тази дата. Те са магнетични и обаятелни. В любовта и приятелството са всеотдайни и обичливи. За да ви харесат, демонстрирайте спокойствие и лоялност. Подходящ интимен подарък са шеговитите играчки като „подскачащият пенис” или възглавничката, издаваща странни звуци при сядане. Те обожават да се забавляват.

28. Родените на двайсет и осми са инертни и мързеливи. Освен това са непостоянни. Те предпочитат да не правят нищо и обикновено разчитат на другите. Понякога ентусиазмът ги обзема за миг, но веднага след това ги напуска. Любовта е в състояние да ги промени обаче. Когато са влюбени, стават най-приветливите и прекрасни хора, които сте срещали. Проблемът е, че са капризни и трудно се влюбват. Ако сте влюбени в тях, имайте търпение. Те никога не действат необмислено. Подходящ интимен подарък са свещи за спалня с ароматен мирис на жожоба.

29. Родените на двайсет и девети са ненадминати кариеристи. Те притежават хитростта на лисица и коварството на змия. Могат да бъдат изключително опасни, ако застрашите личните им интереси. В любовта и приятелството обичат да държат всичко под контрол и са трудни за съжителство. Бъдете амбициозни и силни и те сами ще ви намерят. Подходящ интимен подарък е изненадващият секс в офиса им, когато случайно не носите бельо под дрехите си.

30. Трийсет затваря третия, последен, цикъл от числа на месеца. Затова и родените на тази дата са силни и волеви, с изразени лидерски заложби. Те са завистливи към успехите на другите обаче и често са определяни като „трудни характери”. В любовта и приятелството са ревниви с ясно изразено собственическо чувство. За да ги заинтригувате, предложете им ръководен пост. Може и над сърцето ви. Подходящ интимен подарък е красива вана за интимен масаж.

31. Ето ни при последното число от месеца. Родените на трийсет и първи са доста различни от останалите. Те са особняци и обикновено винаги успяват да изпъкнат. Освен това са пълни с противоречия. Могат да бъдат както груби материалисти, така и духовно извисени личности. Във всички случаи обаче те притежават вродено чувство за стил, грация и естетика. В любовта и приятелството са силно привързани, но и непостоянни. Бъдете постоянни и целеустремени, за да спечелите доверието, а оттам и сърцето им. Подходящ интимен подарък е позлатен пилон за стриптийз, който да монтират в спалнята си, за да наблюдават как умеете да ги съблазнявате.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X