Напишете дума/думи за търсене

Кое е твоето число на живота

Освен зодиите в живота на всеки човек голяма роля играят и числата. Всеки има свое число, което се образува от дата и годината на раждане. Предлагаме ви сами да пресметнете кое е вашето число и да научите нещо повече за себе си и вашите близки.

Число на живота

Числото на живота е израз на житейския път и на духовния стремеж. Тук то ще допълни представата ви от предишната глава и ще ви даде по-широк периметър на възприятие.

Всеки зодиакален знак и всяка планета имат свое число, което носи определено послание в пространството и разпраща сигнали. То се получава, като се съберат цифрите от датата на раждане. Например, когато човек е роден на 11.02.1994 г., за да научи кое е неговото число, трябва да събере отделните цифри (1+1+2+1+9+9+4) и получената сума да сведе до едноцифрен сбор (в случая 27 – 2+7 = 9). И така числото на живота на този конкретен човек е 9. От раждането до смъртта той ще се влияе от силата, която му дава това число, защото (както вече казахме) може дори да си смени името, но не и датата на раждане.

Пояснение: При едноцифрен сбор 10 – числото на живота е 1, тъй като нулата не се брои. Числата 11 и 22 са царски числа и не се свеждат до едноцифрен сбор. Те носят свое собствено послание. И така... Сигурно вече започнахте да изчислявате числото на живота на вашия избраник или избраница, за да разберете с кого си имате работа и какъв подход да изберете, за да им се харесате! Ще се постарая да задоволя любопитството ви тогава. Четете внимателно!

1. Единицата е символ на новото, на началото, на пролетта, на Алфата. Хората единици успяват в живота, защото са неимоверно борбени. Те притежават както хъс, така и необходимите знания, за да бъдат от полза в попрището, което са си избрали. Единиците са индивидуалисти, затова трудно работят в колектив. На тях им е необходимо пространство, за да дадат воля на гигантския си размах. За разлика от кариерата, личният им живот винаги куца. Може би защото са твърде егоистично устроени. Все пак с възрастта това чувство отшумява и те стават готови за съвместен живот! Подходящ партньор за единицата е деветката, тъй като и двамата са алтруисти, но не харесват хорското внимание и любопитство.

2. Обратно на единиците, хората двойки обожават компаниите. Все пак за тях идеалният вариант на съжителство опира до двама души. Те са романтично настроени и обожават природата. Случва се да бъдат много амбициозни, но по-често отстъпват амбициите си пред това да бъдат глезени, ухажвани и обичани. Двойките харесват хора, които харесват тях. Те не допускат, че някой може да има мнение различно от тяхното. Големи инати са и обичат да въртят другите на „пръста си”. Ще се опитат да ви се наложат не със сила, а с хитрост. Добри партньори са с четворката, защото тя обича реда и дисциплината, но е добър слушател и задоволява тщеславието но двойката.

3. Счита се, че числото три носи щастие. И наистина е така. Тройките са големи късметлии – както в личен, така и в професионален план. На тях всичко им се удава лесно. Освен това обичат удоволствията и са надарени с огромна жизненост. Може да се каже, че тройките са бохеми по природа – обичат пътешествията, вкусната храна и изобщо лукса и удобствата. Често са хазартни типове обаче и е възможно да имат периоди на дълги лишения, причинени от собственото им неблагоразумие. Добра комбина са с петицата, тъй като и двамата са жизнерадостни и изпълнени с енергия.

4. Четворките са много трудолюбиви и изпълнителни. Ако ви трябва добър екип, съберете хора с това рождено число. Те са съвестни и обичат да вършат работата си добре. Освен това са умерени – когато работят, работят, когато почиват, почиват. Нищо човешко не им е чуждо, но предпочитат да спят с чиста съвест. Четворките са прекрасни, чувствителни хора, които полагат много труд, докато се изкачат до мястото, което им се полага. Но какво пък? Така поне са сигурни, че наистина притежават необходимите умения. Четворката се разбира прекрасно с осмицата поради множеството си общи интереси и хобита – кино, мода, изкуство.

5. Пет е числото на любовта и семейството. Петиците са много привързани към семейството, близките и приятелите си. Те са отговорни, мили и отзивчиви. Любовта е тяхната Афера Гранде! Това е територията, където наистина могат да се развихрят. Какво от това, че сърцето им често пъти бива разбивано! Те винаги гледат напред, където ги мамят светлините на Вечността. Пет и три са много подобни и обикновено се влюбват от пръв поглед.

6. Шестицата е мистично число и нейното значение обикновено се свързва със символа на Антихриста. Въпреки това хората шестици са положителни като цяло. Те са много жертвоготовни и обичат да помагат на другите. Освен това притежават невероятна физическа красота. Шестиците са хора, в които можете да се влюбите от пръв поглед. Те не са лицемерни. Напротив, толкова са откровени понякога, че могат да наранят дори чувствата ви. Шестиците са най-романтичните влюбени. Ако решат, че вие сте мечтата на живота им, ще ви затрупат с подаръци. Шестицата е добър партньор със седмицата, която има лек характер и понася търпеливо всички в обкръжението си.

7. Хората с рождено число седем са с леки характери. С тях се живее и работи лесно. Освен ако не засегнете основните им житейски принципи. Тогава е възможно да станете обект на тяхната ненавист или подигравки. Като цяло са добродушни. Но понякога сякаш губят контрол над себе си и им се иска да избягат от истинската си същност. Ако наблюдавате подобно превъплъщение, знайте, че е възможно да са били нарнени в детството си. Седмєците са много чувствителни и срамежливи по природа, но открият ли хора, които да ги разбират, те просто „разцъфват”. Седем се разбира чудесно с шест, защото са родени един за друг.

8. Осем е числото на земята, на плодородието, материално число. Осмиците са материалисти. Те предпочитат ясните и твърди взаимоотношения. По принцип са настроени делово и обичат разговорите да се водят „по същество”. Те са идеалните бизнес партньори. Силната привързаност към земята създава у тях афинитет към земеделието. Освен всичко осмиците са и духовно богати личности. Те сякаш успяват да съчетаят в себе си материалното и духовното, и да ги държат в баланс. Осем се влюбва в тройки, но по-подходящи за него са точните четворки.

9. Девет е духовно число. Ето защо деветките са хора, които притежават огромни духовни заложби. Те са хуманисти и интернационалисти. Призвани са да направят нещо ново и добро за човечеството. За тях е присъщо да се раздават, защото са заредени с толкова позитивна енергия, че понякога им е невъзможно да я контролират. Често остават неразбрани обаче, тъй като са различни от останалите. Самостоятелни и свободолюбиви, деветките могат да станат деструктивни, ако дълго им се пречи на стремежа към душевна красота и градивност. Девет биха могли да се разбират с всички, но да внимават с единиците, защото са егоисти и тщеславни.

11. Единайсет е кралско число. То носи в себе си свойствата на две единици и се свързва с новото, началото, съзиданието. Тези хора обичат спокойствието и затова са скромни и миролюбиви по характер. Освен това в тях има нещо аристократично. За другите е привилегия да бъдат в тяхната компанията и да получат симпатията им. Единайсетиците притежават невероятно добра памет, що се отнася до цифри и имена. Въпреки че изглеждат студени и дистанцирани, те са в състояние да ви изпепелят с чувствата си, ако се привържат към вас. Единадесет се разбира трудно с когото и да било, но може да се влюби лудо в седмицата, която е много всеотдайна и търпелива.

22. Двайсет и две е също кралско число. Освен че носи в себе си заряда на двете двойки (амбициозни и упорити хора), то е още аристократично и щастливо число. Тези хора постигат всичко с много усилия. Но това не им пречи да си поставят винаги високи цели. Подобно на алпинистите и те не намират покой, преди да изкачат заветния връх. Упорството и инатът им дразнят понякога. Но зад тях все пак стоят оригинални и нестандартни личности, които са готови да ви се реваншират във всеки един момент и да ви възнаградят за проявеното търпение. Как ли? С някое от любимите ви бижута, разбира се. Те не отдават голямо значение на парите. Устремени към постигането на целите си, обикновено са заети с далеч по-важни неща – като това да работят над себе си. Двадесет и две може да обича единицата, тъй като и двамата са лидери.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да бъде поръчана тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X