Напишете дума/думи за търсене

Какво те очаква според персоналния ти номер

Нумеролозите твърдят, че 2018-а е специална година заради вибрацията, която носят номерата 11 и 2.

11 се счита за едно от магичните числа в нумерологията, което съдържа в себе си свещена вибрация и представлява сливането между материалния и духовния свят.

Свързва се с ангелите и духовните водачи и често се появява в живота ни, когато ни предстоят съдбовни неща.

Не е имало сбор 11 на година от 2009-а.

2 се характеризира с партньорството и строителството. Представлява време, в което започва поставянето на основи за стабилност и сигурност в различни сфери от живота.

За да разберете какво ви очаква тази година, изчислите своя персонален номер и го комбинирайте с вибрацията на 11.

Сметнете датата и месеца си на раждане и прибавете 11. Ако получената сума е двуцифрена, продължете да смятате, докато не получите едноцифрена.

Пример

Ако сте родени на 29 декември, трябва да съберете 2+9+1+2=14.

Сега добавете 11 и ще получите 25. Тъй като резултатът е двуцифрен, съберете двете числа от него – 2+5 = 7. В случая седмицата е номерът на персоналната ви година според нумерологията.

Персонално число 1

2018-а е година на нови начала за вас. Перфектно време е за старт на бизнес или за смяна на работата. Чудесна година е за концентрация върху развитието ви, това ще ви даде доста независимост.

Персонално число 2

Вие сте в хармония с вибрациите на 2018-а, което означава, че е добро време за поставяне на здрави основи в живота ви. Годината ви ще се върти около партньорството, независимо дали е романтично или бизнес. Идеално време за комбиниране с хора, които мислят по подобен начин на вашия.

Персонално число 3

Ще извадите мислите, целите, чувствата си на показ. Ако отдавна отлагате създаването на блог, писането на книга, дори работа в сферата на журналистиката, сега е моментът. Най-накрая ще си отворите очите за неща, които от доста време отбягвате, и ще се научите да се доверявате на интуицията си.

Персонално число 4

Тази година ви очаква усилена работа и ще ви се наложи да поемете отговорност за действията си. Ще имате чудесни успехи, ако не се огънете под напрежението.

Ще бъдете подкрепяни от цялата вселена, но не загърбвайте инстинктите си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X