Напишете дума/думи за търсене

Какво те очаква според персоналния ти номер

Персонално число 5

На вас ви се пада забавна година, в която ще бъдете и много творчески настроени. През последните няколко лета сте били постоянно на педал, сега обаче е време за почивка и наслада от живота. Освен това ви чака изобилие, затова не се притеснявайте да хукнете след нещата, които ви вълнуват. Почти винаги ще се увенчават делата ви с успех. Ще пътувате много - нещо, което ще ви помогне да опознаете повече себе си.

Персонално число 6

През тази година ще заздравите отношенията със семейството си. Бъдете внимателни и към здравето си. Идеален период е да започнете с нов хранителен режим и да спрете да подминавате спорта.

Персонално число 7

Ще направите гигантски скок в израстването си. Много работа ще отметнете, що се отнася до емоционалното и духовното ви състояние. Ще имате нови идеи и ще осиновите нови философии за живота. Перфектно време е да научите нещо ново – запишете се на курс, или направете проучване по тема, която ви вълнува.

Персонално число 8

Не се спирайте пред нищо тази година. Ще постигнете велики дела. Имате цялата подкрепа на Вселената, но не трябва да правите компромиси с интуицията си.

Не загърбвайте миналото, защото то е основа към бъдещите ви успехи.

Персонално число 9

Това е година, в която ще приключите много неща. Ще затворите доста врати.

Помнете, че краят на едно е началото на друго.

Бъдете нежни към себе си и наистина си позволете да оставите в миналото хора и вещи, които вече не ви правят щастливи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X