Напишете дума/думи за търсене

С леене на куршум повечето страхови неврози са лечими

Леенето на куршум е българска традиция от над 500 години. Обикновено жените, които го правят, предават уменията си на децата и внуците си, защото учебници за това няма, а тънкостите за улавяне са много. И Снежана Димитрова е взела знанията от баба си. През ръцете й са минали десетки мъже, жени и деца. Освен да чисти хората от уплах и от натрупания стрес, казва, че помага за махане на шипове, кисти, при диабет и гуша. А лечебната сила на оловото самата тя още не е разгадала напълно.

Снежана Димитрова
Снежана Димитрова
Снежана, как започна да лееш куршум?

От дете имах някаква дарба, която стоеше вътре в мен. И каквото кажех, че ще се случи, това и ставаше. На 15-16 години започнах да гледам на кафе и се занимавах с това 3 години. Приемах страшно много хора. Няма да забравя първия си случай. Погледнах в чашката на една приятелка и й казах: „Леле, какъв е този ужас! Ще ти вадят червата едно по едно и след това ще ги връщат”. И след 2 месеца я оперираха от перитонит.

След като ме видя как гледам на кафе, баба ми (майката на майка й) каза, че вече съм подготвена да лея куршум. Баба беше от Белград. И лееше куршум по знанията предадени й от нейната майка. Баба ми показа как става леенето и как се тълкуват фигурите, които се получават. Около 5-6 години са нужни, за да „разбереш” оловото. То е много странно.

Ти си написала книгата „Човекът в една цифра”. Какво представлява?

Книгата е за интерпретацията на числата свързани с рождената дата на човек. Аз определям човека в цифри, казвам какво е личното му число, което се получава от сбора на датата, месеца и годината му на раждане и мога да видя какво е закодирано да се случи в неговия живот. Виждат се например потенциалните болести, които могат да се отключат. Винаги определям личното число на човек преди леенето на куршум.

Какъв е сънят, който ти дава знания за тези числа - част от методиката ти на работа?

Имах много странен сън с Питагор, когато бях на 17 години. Сънувах, че намирам записките му в пещера в Северния ледовит океан. Влязох в пещерата със специален екип от хора, повечето мъже като всички бяхме в специални дрехи, защото бе много студено. Казах на другите къде са записките му, те ги извадиха, и започнах да ги чета и превеждам на български. Бяха написани на някакъв несъществуващ език, подобен на староеврейски. Числата, които бяха описани в записките - от едно до 48, влязоха в мен и започнах да ги тълкувам. През 2009 г. написах книгата „Човекът в една цифра”. Изследвах маса народ и тяхната зависимост между болестите, които имат и личното им число, което изчислявах.

Ходих при психиатри, при психично болни, посещавах различни болници и изследвах връзката между личните им числа и болестите. В числото на всеки човек е закодиран някакъв проблем. Това не е нумерология. Лекарите, които са чели книгата ми казват, че е феноменална, защото те са открили същите заболявания, които аз съм установила чрез числата.

Какви видове леене на куршум има?

Обикновено хората ходят да им се лее куршум при силна уплаха. Но моята баба лееше и за болести. Човекът лягаше на едно диванче и тя му лееше олово, където го боли. Аз също лея за различни болести. След това правя паричка от оловото. Давам я на човека да я занесе вкъщи и да спи върху нея толкова дни, колкото е личното му число. Оловото е феномен. С него съм излекувала много хора от шипове, дискови хернии, гуша, кисти.

Но как ще се махне шип с такъв метод?

Когато загрея оловото и го пусна в купата с вода, виждам как то се цепи и става на шипове. Но оловото не вади шиповете. Ако личното число на човека е 33, му казвам да спи 33 нощи над оловната паричка, която му давам и шиповете започват да се топят. Това е феноменално.

Хората бъркат стреса, страха и уплахата. Уплаха е когато те нападне куче или станеш свидетел на катастрофа. Стресът в организма се получава с натрупване през годините. Когато се ядосваш на мъжа си, на колежките, на шефа и си лееш олово, то казва „буф” и става като голяма топка. А когато човек има уплах и излееш оловото над главата му, куршумът пуква и се изстрелва от чашата на стената или на тавана, и по земята пръска понякога. И така познавам кое е стрес и кое е уплах. Много хора имат вроден страх – от високо, от ескалатор, от затворено пространство, от самота. Ако е заложен в числото на човек, няма как да го изкореним.

Защо някои жени, които леят куршум, дават късче олово, което да се сложи под възглавницата и да се спи с него 3 дни, а вие давате повече дни?

Много баби дават късче от оловото, което да се сложи под възглавницата и да се спи така 3 дни, не е правилно. Моята баба даваше парче от оловото и казваше да се спи над него 40 дни. Аз давам дни за всеки според личното му число. Ако при мен дойде човек роден на 19.09.1999 г., сборът от числата му прави 47 и затова той трябва да спи 47 дни с паричката. А кармичното му число е 2.

Каква още е силата на оловото?

То изкарва и негативната енергия от човек под формата на живак. Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова. От оловото мога да разбера дали в организма му има негативна енергия или натрупани нитрати и шлаки и организмът му трябва да се пречисти. След това хората стават спокойни, започват да спят добре.

Оловото „лекува” ли страхови неврози?

Повечето страхови неврози се лекуват само с куршум. Много хора са в непрекъснато трескаво състояние, заради притеснения по децата, работата и това може да се извади от тялото на човек с оловото.

Освен да лееш куршум, какви други умения имаш?

Гледам на ръка, на карти, на боб, на снимка, на Библия. Ако имаш дарба, можеш да гледаш на различни неща. Бобът например не показва заболяването на човек, така че ако нямаш дарба, не можеш да гадаеш на човека.

Какви хора са идвали при теб за помощ?

Идвали са всякакви хора, включително прокурори, лекари, зъболекари. И като установя личното им число, виждам потенциалните заболявания, които могат да отключат и затова е добре да се следят. Мога и да видя дали човек има заключена карма. С годините разбрах, че заключената карма заключва стреса в човек. Ако някой претърпи катастрофа или негов близък почине, се стресира, трупа всичко в себе си, вече не е същият и се затваря в собствените си страхове. Тогава се налага да отключим заключеното, за да продължи живота си. Хората не знаят, че можеш да си заключиш късмета дори от един декоративен катинар поставен на чантата. Затова катинар у дома не бива да има. Когато човек има заключена карма, заключен стрес, се лее куршум и той показва каква е причината.

Имала ли си случай, който е изненадал и теб самата?

Веднъж при мен дойде симпатичен мъж на 52 г, но приведен и вдървен. Започнах да му лея олово по гръбначния стълб и 3 часа и половина падаха шипове в купата с вода. Но след 2 дни той не само, че можеше да си връзва обувките, а и тичаше по улицата. Преди да дойде при мен той бе обиколил цяла България да търси лек.

През 2009 г. при мен дойде господин с много висока кръвна захар – 33 mmol/l , придобита от стрес. След като загубил 1 милион евро в казино в Белград, той припаднал на улицата и от шока придобил диабет. Когато изчислих личното му число се оказа, че то е 33, а 33 е носител на потенциален диабет или подагра. Мъжът дойде 6 пъти да му лея куршум и на 6-ия захарта падна на 6.

Имала ли сте спешни случаи?

Събуждали са ме през нощта, заради стрес от катастрофи. Аз съм ставала и съм започвала да лея куршум веднага.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X