Напишете дума/думи за търсене

Цветът на аурата показва какви сме

Много хора не вярват, че съществува такова нещо като аура, нито че тя може да е обагрена в различни цветове, нито че това по някакъв начин може да разкрие нещо за характера ни. Но е факт и че много хора не вярват в зодиите, а те са така широко навлезли в нашия свят.

Теорията за цвета на аурата е съвсем проста. Според духовните учители, аурата на всеки от нас е в различен нюанс и това разкрива много за нашата мисия в живота, за способностите ни, за емоционалното ни и здравословно състояние в момента.

Как се определя?

Цветът на аурата не може да бъде забелязан с просто око или поне не от всички. Някои хора имат способности и могат само с един поглед да ни кажат какъв цвят е аурата ни. Друг метод за определяне на цвета е с модерна технология - специален скенер, който по подобие на стандартните ни сканира и изображението на нашата аура и цвета й се появяват ясно на екран. Трети начин на определяне е чрез специални тестове, които действат на обратния принцип – изследвайки какви сме, какви са нашите цели, мечти и страхове, може да се отгатне какъв е цветът на нашата аура.

Гамата

Бяла аура – рядко срещана, смята се, че принадлежи само на духовни учители, хора със специални способности и неизменно свързани с духовния живот. Вярва се, че аурата на Христо е била бяла.

Индигова аура – близка до бялата като способности, това е аурата на всички тези новатори, които се смятат за индигови личности – хора, които са предопределени да водят към новите времена, да бъдат създатели на нови учения и нови вярвания. Те са предопределени за духовни учители, предводители, лечители.

Виолетова аура – притежателите на тази аура са родени творци, със силно развита интуиция, често живеещи повече във въображението си, отколкото в реалността. Това са харизматични и страстни личности с новаторско мислене, което ги прави и много желани и често обект на възхищение от другите. Такива хора стават артисти, художници, писатели, дизайнери и често разчупват традиционното мислене.

Синя аура – способностите на тези хора напомнят на тези с виолетова аура, но са по-свързани с реалността. Те са добри оратори, интелектуални са, с творчески заложби. Могат да се развиват еднакво добре както в по-духовни направления, така и в чисто материални. Тези хора се справят добре с бизнес, защото хем имат способности за рационално мислене, хем имат силно развита интуиция.

Зелена аура – това е аурата на хармонията. Хората, с такава аура са спокойни, балансирани, избягващи конфликти. Това са личности, предопределени да даряват обич. Такива хора са прекрасни родители, учители или лекари, но също така земеделци, фермери, зоолози и еколози, защото зеленият цвят неизменно е свързан с природата.

Червена аура - това са хора, неизменно свързани с материалното. Много зависими са от пари, блага, секс. Енергични са и със заложени качества на лидери. Тези хора са родени за директори, мениджъри, професионални спортисти, политици. Те не се страхуват от директни сблъсъци, а дори ги търсят.

Оранжева аура – творчески хора, изпълнени с нови идеи и желание за непрекъснато създаване. Тези хора мразят еднообразието и обожават промените – често пътуват или дори отиват да живеят в нова страна. Такива хора стават журналисти, пътешественици, екскурзоводи, артисти.

Жълта аура – това са слънчеви хора, вечни оптимисти, търсещи забавната страна на живота и внасящи щастие в живота на околните. Те са социални, душата на компанията, много забавни. Креативни са и имат много бърз ум. Развиват се по-добре в творчески професии и такива, които не са свързани с еднообразие и точни планове, защото точността и последователността не са от най-силните им страни. Идеалните професии за тях са сценаристи, писатели, журналисти, както и всичко, което е свързано с нови проекти и креативност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X