Напишете дума/думи за търсене

Ангелите си имат професии

Дали ангелите съществуват всеки знае със сърцето си. Не е нужно да ги виждаме, за да ги повикаме в труден житейски момент, или когато здравето на близък е поставено на карта. Истина или не, е хубаво да знаем, че има някой, който винаги мисли за нас, грижа го е и иска да сме здрави и щастливи. Това е нашият ангел хранител. А ангелите имат различни „професии”. Честит ангелски ден!

Пълни със светлина, сила и любов

Когато влезем в църква и погледнем към изобразените ангели, усещаме топлината и съпричастността, величествеността и справедливостта, която излъчват. Не можем физически да усетим тяхното погалване, но в критични и напълно неразрешими за нас ситуации, усещаме, че те са до нас и обръщат ситуацията в наша полза. А кой е техният водач? Смята се, че най-красивият ангел, който в безплътната си форма съчетава светлина, сила и любов в едно, е пълководецът архангел Михаил. Наричат го „първото сътворено”, дошъл право от сърцето на Бога. Един от фактите, доказващ неговата сила и състрадателност, е, че чудотворната икона с неговия лик в манастира „Панормитис” на остров Сими в Егейско море, е излекувала десетки дошли да й се поклонят.

Защо са изобразявани с крила

Дали ангелите имат крила не може да кажем със сигурност, но някои хора обясняват, че красивото оперение всъщност е тяхната аура. Тъй като ние, земните, не разбираме от такива безплътни неща, ги рисуваме с крила. В момента, в който силата им бъде активирана от нашите молби, аурата им се разширявала и обгръщала човек отвсякъде сякаш с крила. Затова молещият се чувства защитен сякаш има щит около себе си и се успокоява. Така те лекуват душата ни и ни носят мъдрост и вдъхновение.

      Колко ангела има всеки човек?

В зависимост от това какви таланти и работа имаме, привличаме определени ангели. Хора, които имат силно излъчване, били свързани с архангел Михаил, тези с по-меко и женствено излъчване, били свързани с архангел Мелхиседек, онези с уклон към философия и мъдрост - с архангел Метатрон. Гавриил е архангелът посланик и е свързан с артистите и журналистите, Рафаил помага на учените и лечителите. Архангел Самуил е отговорен за взаимоотношенията и особено за това да открием своя партньор в живота. Архангел Рафаил много помага при здравословни проблеми. Той е и архангелът на мира.

Може да чуваме отговорите им

Няма как да ги чуем, но те ни съобщават отговорите си с т.нар. синхронности. Например получаваме отговор на въпрос, който ни вълнува от съвсем непознат човек на улицата или отваряме книга и там, където е попаднал погледът ни, се крие нашето послание. Ангелите са способни и да накарат друг човек да ни помогне. При всички случаи е важно да се знае, че нашата връзка със светлите същества се осъществява чрез вълните на любовта. Само, когато молбата ни идва от сърцето, те могат да бъдат активирани.

Как да им благодарим?

Достатъчно е да кажем „Благодаря!”, защото благодарността е много силна енергия, която те добре „чуват”. И да не забравяме, че не са хора и могат да бъдат по едно и също време на много места, както и че за тях няма голяма и малка услуга. Нека не си мислим, че ги притесняваме. Те с радост ще откликнат на молбите ни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X