Напишете дума/думи за търсене

Нели Конуей: Ангелите пазят светите места в България

Преподавателят по кундалини йога и терапия с ангели Нели Конуей, която живее в Америка, бе в България за дни, но успя да посети няколко свети места. От нея разбираме, че около Рилския манастир има много невидими светли същества. За преживяванията си у нас разказва самата тя.

Нели Конуей
Нели Конуей
Нели, ти си посетила Рилския манастир и мястото, където е живяла лечителката Преподобна Стойна в с. Златолист. Само в тези места ли има ангели, или са във всички свети места?

Във и около всички манастири, църкви, свети места има много ангели. Малката стаичка – мястото, където е живяла Преподобна Стойна в с. Златолист, има най-много духовна защита - стотици хиляди ангели, архангели и духовни същества пазят и помагат на тези, които са потърсили помощ свише. Причината се дължи на това, че народната лечителка и проницателка е притежавала изключително силни възможности и много висок дух със свещена мисия. С молитвите си тя е измолвала допълнителна защита и помощ за България. Всеки път, като вляза в стаичката й, усещам чудната й ангелска енергия, виждам я коленичила на земята и ясно чувам молитвите й. Усещам и силното присъствие на св. Георги, който заедно с архангелите Рафаил и Михаил е един от водачите и закрилниците й. Любовта и силната лечебна енергия на Преподобна Стойна са тук, ще усетите любовта й в стаичката й, в храма на св. Георги и под чинара, който е на близо 1300 г. Не е случайно, че толкова много чудеса се случват на решилите да преспят тук. Някои имат видения, други напълно оздравяват след молитвите за помощ от светицата, много бездетни семейства се сдобиват с рожба.

Как реагираха посетителите на мелодията на кристалните ти купи?

Бях взела кристалните купи и близо час свирих на тях. Бях ги поставила на герана, над водата, което е сърдечната чакра на това свещено място. Когато започнах да свиря на купите, имаше само няколко души, но след като свърших, беше пълно с хора. Някои се бяха разплакали от звука на купите. Те имат много чиста и лечебна вибрация. Радвам се, че послушах съветите на ангелите и отидох до с. Златолист и до Рилския манастир.

Какво бе усещането ти за Рилския манастир?

Рилският манастир също има много ангели и духовна защита. Неслучайно тези две места привличат хиляди от целия свят, това е силната лечебна аура и ангелската енергия. Последния път, като бях на Рилския манастир, в небето видях хиляди ангели, които весело надничаха и ни напомняха, че не сме сами и можем да ги повикаме на помощ за всичко. Молитвената скала на св. Иван Рилски високо в планината също е изключително силно енергийно място. Струва си усилието да стигнеш до него и да се слееш с енергията на светеца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X