Напишете дума/думи за търсене

Нели Конуей: При срещата ми с Господ изпитах нечувана любов

Вече ми разказахме за любимите ангели на ученичката на Дорийн Върчу - Нели Конуей, която е преподавател по кундалини йога и медитации, и провежда енергийно лечение и разчитане на бъдещето с карти, все с помощта на ангелите. Във втората част на интервюто ни с нея тя разказва за съществата, които закрилят България, и още за Господ, Исус Христос, Богородица.

Какъв е архангел Габриел?

Архангелът с тромпет помага на журналисти и писатели, както и на жени със здравословни проблеми – които искат да забременеят или боледуват от рак на матката. Габриел излъчва женска енергия и грация. Цветът й е медено жълт като цитрин – нейният кристал. Архангел Габриел помага още при започване на нова работа и при всяко друго начало.

Архангел Метатрон на интелектуалците ли помага?

Метатрон е свързан със свещената геометрия. Енергията му е силна като на Михаил. Той е много интелектуален. Обикновено хора, които са умни, математици, писатели, журналисти, работят с него, без да знаят. Аурата му е с цвят на диня – зелено и розово. Метатрон е свързан с графиците и винаги съдейства да свършим всичко в срок, да не закъснеем за среща. Той защитава и специалните деца индиго, кристалните, децата на дъгата, които са най-извисените души и са тук, за да направят хората по-човечни, по-щастливи и по-духовни. Обикновено идва с Рафаел, Михаил и Светата Богородица. Когато Светата Майка влезе в стаята, сякаш цялото небе идва и всичко се озарява в светло синьо. Излъчването й е могъщо като на богиня. Тя е много любвеобилна, плаче с нас, прегръща ни, дава ни сила, лекува тялото и душата ни. Когато пия вода, винаги си представям нейната синя светлина в бутилката, за да пречисти водата. Синята светлина прави по-силна имунната система на човек и дезинфекцира всичко. В Хаваи имаме стъклени бутилки, които са сини, задържат позитивните йони във водата, и с всяка отпита глътка придобиваме по-оптимистичен поглед върху нещата, които ни се случват. Когато пия вода, винаги изричам молитва, за да повдигна вибрациите й: „Благодаря ти, Господи, че благославяш тази вода, за да направи тялото ми здраво и да продължавам да изпълнявам мисията, за която съм дошла на Земята”.

Какво ще ни кажеш за Исус Христос?

Исус Христос е невероятен учител, който ни е оставил едно от най-важните учения - да отворим сърцата си един за друг и да бъдем приятели, защото всички сме едно, не сме врагове. Неговата мисия е да отвори сърдечната чакра на човечеството на Земята. Той идва облечен в златна светлина. Когато Исус е около теб, усещаш топлина в сърцето, вълни на щастие и любов те заливат, много хора плачат от щастие.

Как изглежда Господ?

За мен той е светлина. При срещата ми с него усетих такава любов, която никога не съм изпитвала в живота си. Всяка клетка в мен вибрираше „любов”, аз бях любов и светлина като моя Създател.

Защо често виждаш Ариел в България?

Ариел означава „лъвицата на Господ“. Този архангел с женска енергия помага на тези, които се нуждаят от материални придобивки, също защитава природата и животните. Виждам я често в България, може би, защото тук хората мислят за материално оцеляване и се нуждаят от пари, но трябва да имат и по-милостиво отношение и любов към животните и природата. Архангел Михаил също е тук при българите, защото иска да скъса нишките на страха на хората, че няма да оцелеят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X