Напишете дума/думи за търсене

Как да помолим за помощ фея

Милена Иванова, ученичка на Дорийн Върчу – автор на „Лечение с помощта на Ангелите“, пише книга за феите – тези малко известни същества, и е с работно заглавие „Феите в нашето ежедневие“. Тези същества са от царството на елементалите – енергийни същности от по-високите сфери. Обитават места с чиста и неприкосновена природа - планини, езера, океани, дори и красиви градини в градски условия. За разлика от ангелите те имат его и характер.

Милена, виждаш ли феите и как правиш контакт с тях?

В повечето случаи ги усещам и чувам. Най-често това става, когато съм на разходка на Витоша, в по-спокойните часове и дни. Именно там започнах и книгата си за тях. Осъществявала съм контакт с различни феи. В книгата съм ги описала като българските феи, които са на Витоша. На всяко място по света феите имат различни особености. Като ангели на природата те работят със стихиите – огън, вода, въздух и земя. Освен това всеки един човек, според датата на раждане и зодията има своя фея покровителка и пазителка. Тези нежни и фини енергийни същности ни помагат по-лесно да възприемем живота тук на земята. По-лесно се свързваме с тях и с тяхна помощ много по-бързо можем да материализираме желанията си, но не трябва да забравяме, че трябва да пазим техния дом чист.

Коя фея е пазителката на Витоша?

Пазителката на Витоша се казва Нария. Тя работи в тясно сътрудничество с архангел Рафаил (Лечителя) и е пазителка на гората. Нейната мисия и роля е лечебна. Тя помага в изцелението на хората чрез билки и растения, като им дава сила. Връзката с нея направих на Еньовден. Беше много силно преживяване. Тогава усетих, че потокът от информация идва към мен и започнах да пиша книгата. Прекарах цял ден в планината. Те разказваха за своята същност и за това как да общуваме с тях.

Ако искате да се помолите за помощ на някоя фея като Нария, може да кажете например: „Фейо Нария, моля те помогни ми за...“. Или поискайте да ви даде послание, ако сте изправени пред трудно решение. Феите се забавляват истински, когато им позволим да ни напътстват. Както всеки човек има ангел-хранител, дори няколко, по същия начин има и фея пазителка. Може да се обръщаме към тези същества за абсолютно всичко.

Как изглеждат?

Усещам ги като енергия и ги виждам като светлина. Имат плътност, но са прозрачни. Дорийн Върчу ги вижда повече в бяло, но аз ги виждам в различни цветове. Моята любима фея, която винаги е с мен, е Вивиан. Тя е покровител на зодия Телец, на подземните руди, минерали, кристали и извършва вълшебства чрез тях.

Милена Иванова
Милена Иванова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X