Напишете дума/думи за търсене

7 знака, че твоят ангел-пазител иска да се свърже с теб

Когато сме в беда, търсим утеха в най-близките си хора. Но към кого се обръщаме, когато ни се струва, че няма кой да ни помогне?

Духовните учители вярват, че ангели-пазители са около нас през цялото време.

Мистерията е аспект от безкрайната вселена.

Кои са седемте знака, които показват, че нашият ангел-пазител иска да ни помогне?

Появяват се светлини

Ако виждате снопове светлина или проблясващи лъчи около себе си, то това е индикация за присъствието на ангели. Ако забелязвате светлинки или пък сте станали особено наблюдателни за сенките около себе си, значи не сте сами. Не се страхувайте, ангелите няма да ви наранят.

Пера

Ако постоянно се натъквате на малки пера, това е сигурен знак за присъствието на ангели около вас. Това важи с особена сила, ако намирате перушина на необичайни места. Ангелите обичат да оставят перата си като доказателство за съществуването си и за да напомнят, че те ни закрилят. Белите пера са им любими.

Приятни миризми

Случва ли ви се понякога да се приберете у дома си и домът ви да мирише приятно, но различно от обичайния си аромат? Или пък изведнъж сред природата да усетите френски парфюм, макар че около вас е пълно с току-що окосена трева?

С една дума, ако ви ухае на приятно, но не знаете откъде идва миризмата, може да означава, че ангелът ви хранител е на една ръка разстояние.

Чувате гласове

Разбира се, това може да означава, че здравият ви разум леко боледува, но може да се превежда като добро нещо. Вие сте отворени към даровете на вселената, докато доста хора са скептични, стане ли дума за божествени посетители.

Комуникирате чрез сънищата

Дори и да не си спомняте какво сте сънували, но на сутринта се събуждате по-леки, по-силни и по-уверени, то това означава, че сте били посетени от своя ангел-пазител.

Интересни форми на облаците

Случвало ви се е да погледнете в небето и да видите странни облачни образувания, нали? Някои езотерици смятат, че по този начин ангелите комуникират с нас.

Ако виждате често ангелски крила, сърца и цветя, това означава, че обичате да се взирате в небето и че не пропускате красиви неща. Може да означава и че това да знаци, пратени ни от херувимите.

Промяна в температурата

Ако стаята, в която сте, изведнъж стане по-топла или по-студена неочаквано и без причина. Начинът, по който вибрират ангелите, може да забавят или забързат молекулите на въздуха, в резултат на което да се промени температурата около нас.

Важно

Когато усетите, че вашият ангел-хранител се опитва да се свърже с вас, обърнете внимание какво мислите, чувствата или мислите в този момент. Опитайте се да бъдете по-позитивни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X