Напишете дума/думи за търсене

Ясновидката Зев: Моята баба е вдигала болни от смъртно легло

Ясновидката Зеви използва молитви, за да може необвързани да намерят сродната си душа, разделени семейства да се съберат, открива загубени вещи, помага за намиране на работа и по-добра печалба в бизнеса. „Добрата фея“, както я наричат хората, може да вижда, както в миналото, така и в бъдещето.

Зеви, как разбрахте, че виждате това, което другите не могат?

Потомка съм на самоковската ясновидка Була и на именития Хасан ходжа. Моята баба ми предаде силата на способностите си. И днес, когото й да попитате в града за нея, ще ви разкаже. Всички знаят за невероятните й способности. Вдигала е болни от смъртно легло.

Когато бях на 4 г. спрях да се храня с дни, след което майка ми забеляза, че каквото кажа и се случва. Минути преди някой да звънне на вратата на дома казвах кой ще ни навести.

Защо не приемате всеки?

Аз съм проводник на доброто. Да не ме търсят зли и нечестиви души. Не си продавам душата. Отказвам на всеки, който ме потърси, за да отмъсти или да причини лошо някому.

Видя ли, че имат нечестиви помисли, ги връщам. Добре е хората да знаят, че няма бяла магия. Всичко, което руши предначертаното, е зло. Като в Африка сме, наоколо е пълно с хора, които правят заклинания и прокоби. Аз моля хората да не си вредят и да не се занимават с черни магии. Когато мислиш и даваш добро, то се връща многократно, злото - също.

Как молитвата ви помага в работата?

Молитвите са фокусирана енергия, заредени с мощна сила. Когато се моли, човек обменя енергията с тази на Създателя и я вдъхва в желанията си. Енергията на молитвата умножава тази форма и колкото по-силно, и с колкото повече вяра и отдаденост се отправя тя, толкова по-бързо се материализира. Аз се моля за всички хора, винаги сутрин преди изгрев слънце: да няма зло, агресия, глад, смърт. Не можеш да се молиш само за себе си, защото всички сме едно цяло. Аз ползвам молитви за болести, за пари, за любов.

Бих посъветвала всички сутрин да си казват молитвата „Отче наш“.Тя е много силна, генерира мощна енергия, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до състояние на покой и хармония. Преди да излезете от дома си кажете: „Божията светлина да осветява пътя ми!“, „Боже, където и да отида днес, бъди с мен!“ Така Бог ще ви води и направлява. Кажете си: „Пази ни да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не допускаме грешки“. Също така прекадявайте дома си с тамян. Той има пречистващо действие, добър антидепресант е, помага при стрес и уплах.

Има и нещо друго важно - даденото непоискано добро ни печели врагове. А прошката е огромна сила. Затова е важно да искаме прошка всеки ден за своите знайни и незнайни грехове.

Важно

Започвайте деня си с молитвата „Отче наш“ - тя генерира мощна енергия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X