Напишете дума/думи за търсене

Маг Ивайло съветва как да се пазим от магия

Колкото и да не ни се вярва магията все още съществува и се прави от зложелатели, а врачки искат луди пари за развалянето й. Истината е, че от лоша енергия или от лоши очи може да се пазим само с вяра в Бог. Как домът ни да е недокоснат от вредно влияние, съветва Маг Ивайло.

Не вярвайте, че има бяла магия

Някои жени се залъгват, че има бяла магия за любов и я поръчват, за да се прилепи към тях завинаги мъжът, в когото са влюбени, но това е погрешно. Всичко, което руши предначертаното, е зло. „Не можеш да направиш заклинание за любов и да мислиш, че правиш добро. Насила хубост не става“, казва Маг Ивайло. Той обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия. Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли. „Те влизат в нас и увреждат енергийното ни поле и нашето емоционално и здравословно състояние“, казва запознатият. Според него хората, които правят магии, обикновено са самотни и неудовлетворени от живота си. „Освен това те нямат страх, че ще бъдат наказани, дори се смятат за богоизбрани, щом имат силата да го правят“, обяснява той.

Как да се пазим от зложелатели

„Само ако сте дълбоко вярващи в Бог може да се защитите. Силата на молитвата също е огромна, тя ни пази. Като мантра е. Казват и че Киприяновата молитва е единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва да се чете от някой свят човек и за да ви помогне, не е важно дали сте кръстени, а дали сте дълбоко вярващи“, обяснява Маг Ивайло.

Обикновено, когато се прави магия, тя започва да действа около 2-3 месеца след това. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, може би ви е направена магия. За да разберете дали постъпвате правилно в някои моменти, се осланяйте на интуицията си. Тя е дар от Бога.

маг Ивайло
маг Ивайло
Чистим дома с розова или светена вода

За да чистим дома си от лоша енергия е добре да поръсваме стаите със светена вода или с розова. Котката пък трансформира негативната енергия в позитивна. А захарта има силна памет, която поглъща в себе си лошата енергия. Затова сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се слага само в един ъгъл зад вратата или произволно. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода. Маг Ивайло ни учи, че всяка информация, която се излъчва от един човек към друг е мисъл. „Тя е като топка, която ние всеки ден си прехвърляме. Удря се и се връща към нас. Затова не бива да мислим за страховете си. Нашите най-големи болести са оплакването, подозрителност и песимизъм. А каквото посеем, това ще жънем“, съветва той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X