Напишете дума/думи за търсене

Тимъти Дънфи: Казвайте тази дума на всичко и ще живеете по-добре

Духовният учител и лечител от Америка Мастър Тимъти Дънфи е основател на енергийния метод и философия „чи-аура балансиране“, използван за лечение и себереализация. Той лекува и преподава в САЩ, Дания, Австрия, Гърция, Турция. През 2006 г. помогна на много хора у нас да се освободят от емоционални травми и вкоренени негативни емоции.

Мастър Дънфи, каква е енергията, с която помагате на хората?

Благодарение на дългогодишните тренировки по таекуондо, дисциплината и медитацията увеличих енергията чи в тялото си, както и аурата си и мога да я използвам, за да помагам на другите.

Как медитацията може да ни помогне да сме по-креативни?

С редовни медитации мозъкът ни може да работи в режим на алфа вълни, които обикновено генерира, когато сме в състояние на релаксация - преди заспиване или сутрин при събуждане. Тогава творим и се раждат гениалните идеи. Благодарение на медитацията хората могат да се научат да минават на още по-дълбоки нива като тета и делта, да разширят съзнанието си и получават много повече информация от Вселената, както са правели гении като Леонардо да Винчи и Анщайн. Повечето хора са в делта, когато спят, а аз мога да ги науча да са там и в съзнание.

Какво представлява вашата техника „чи-аура балансиране“?

Това е опитност как да се навлиза в по-дълбоки нива на релаксация, което дава възможност на хората да са чувствителни към други честоти и други енергийни вибрации. Преподавам на моите ученици как сами да минават на вибрациите, които са им нужни, за да са по-креативни и изобретателни.

Вие може да облекчите болка, като поставите ръка на болното място. Как става?

Използвам енергията си да накарам хората да се отпуснат и да бъдат отново себе си. Да са в хармония и енергията отново да протича в тялото им без блокажи. Използвам енергийни спирали, които създавам с ръцете си, използвам и енергията от сърцето си. Притежавам позитивна силна кохерентна енергия, която изсмуква негативната от пациента. Когато негативната енергия в даден човек е неспокойна и трепти, аз внасям от моята силна енергия и негативната се успокоява.

Как използвате огнен диамант за лечение?

Той има силна вибрация, която ми помага да върна баланса на хората, с които работя. Използвам го и за да ги инициирам, така че те самите да усетят тази вътрешна чи енергия и да я използват за успокоение и хармонизиране.

Дайте ни лесен съвет за по-лек живот?

Казвайте винаги „благодаря“ на вашия роден език. Ако държите чаша с вода, кажете 3 пъти „благодаря“, преди да отпиете, и енергията в тялото ви ще се пречисти. Добре е да казваме „благодаря“ на всичко, дори ако някой ни засече на пътя с кола. Думата успокоява.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X