Напишете дума/думи за търсене

2-те зодии, които постоянно мислят за секс

Ако откриете, че постоянно мислите за размяна на плътски ласки, това може да се дължи на вашия звезден знак.
Независимо дали вярвате в астрологията или не, нашите зодии дават информация за различни аспекти на нашите личности и склонността ни към коитус е един от тях.

Кои са зодиите, които постоянно мислят за секс?

Скорпион

За никого не е изненада, че този силно страстен воден знак оглавява списъка, когато става въпрос за сексуални фантазии. Макар и да е известен с това, че е недоверчив и подозрителен, след като Скорпионът ви провери и ви сметне за лоялни и надеждни, тази секси сирена с радост ще отприщи дивата си страна. Неговата прочута страст и презрение към ежедневието ще гарантират, че любовният ви живот никога няма да бъде скучен. С постоянна мисъл за секс, очаквайте от него да изпраща мръснишки съобщения през целия ден, да е наясно с най-новите сексиграчки на пазара и да бъде изключително експериментален със секспозите. Не очаквайте да имате захаросан секс със Скорпион.

Овен
Управляван от Марс - планетата, която отговаря за нашите сексуални влечения - не е чудно, че този огнен знак обича добрата гимнастика в чаршафите. Силно енергични, с репутация на смелчаци, подгответе се за спонтанност, когато се споделяте интимно с Овни. Говорим да се присъединим към навитаците, които безстрашно правят секс на орда на самолет, на задния ред в киното или дори в някое кьоше в парка. Овните също са известни с остроумието си и с мръсните си шеги. За разлика от Скорпиона, който предпочита емоционална привързаност, когато става въпрос за неговите сексуални партньори, Овните са яростно независими и с радост ще запазят доверен списък с „приятели” само за секс и никога не биха отказали на свалката за една нощ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X