Напишете дума/думи за търсене

Да правиш секс със силикон

Всички сме луднали по биопродукти, по органични зеленчуци, въобще по зелената идея за съществуване. Проповядваме екологичен начин на живот, но двойният стандарт в кревата е на път да разбие на пух и прах всичките ни претенции за битуване близо до природата.

Ако сме такива радетели на натуралното, защо тогава доста от мъжествените представители на човечеството лелеят за силиконови цици, които да се мержелеят пред погледа им? А какво да кажем за статистиката, че всяка трета жена би си сложила пластмаса в гръдния кош, за да си гарантира по-богат улов за леглото и извън него?

Учени от Тексаския университет разпитали притежателки на изкуствени гърди как се е променил сексуалният им живот преди и след интервенцията. Оказало се, че 61 процент от жените се фукат с по-редовен секс, а 70 на сто твърдят, че удоволствието от ласките, които получават, е осезаемо по-напоително.

Благодарение на силикона дамите ставали по-смели в интимните си преживявания, защото захвърляли задръжките и притеснението, че бюстът им е увиснал или прекалено малък, та да напълни дланите на партньора им.

Задоволителната индустрия е толкова изобретателна, че има шанс след една петилетка наистина да правим секс с каски. Помните ли онази сцена от „Разрушителят”, в която Сандра Бълок и Силвестър Сталоун правеха „секс”, седнали на метър и половина един от друг, представяйки си какво биха си сторили, ако наистина можеха да правят любов по „старомодния” начин.

Със забързаното ни ежедневие все по-рядко ни остава време да усетим, че все още имаме неизразходвано количество либидо, камо ли да успеем да вместим в графика си среща с кандидат-любовник. Пък после се чудим защо толкова много се харчили секскуклите. Как да откаже човек на такава чудесна инвестиция, която хем се изплаща за нула време, хем не те кара да изхвърляш боклука.

Добре, че най-накрая сексуалните гении се смилиха над покупателната женска половина и измайсториха секскукли и за нас. Нищо че те по-скоро са докарани като любимия ни, който с бира в ръка съзерцава поредния мач, отколкото като неустоимия Матю Макконахи, играещ съдържател на стриптийз бар. Не че съм се докосвала до силиконовата генитална пищност на тези порнозаместители, но позволявам си да оставя дребно съмнение да пъпли в мен за ефикасността на сексуалната ни тръпка с тези „любовници”.

В крайна сметка какво им е на добрите стари вибратори. Хем гъвкави, хем моногамни. Да не говорим, че никога няма да ни накарат да се почувстваме недостатъчно секси, „виновни” за внезапно сполетялата ги еректална дисфункция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X