Напишете дума/думи за търсене

Как се прави виртуозно домашен стриптийз

Със сигурност стриптийзът е една от стратегиите, които работят безотказно, ако искаме да възбудим желанието на любовника си. Няма нужда постоянно да висим на пилона, за да сме наясно как се прелъстява мъж.

Ако решите да изпробвате тази техника на съблазън, хвърлете няколко жежки погледа на следващите редове.

Походка като котка

Може да ви се струва смешно, но никога не е излишна малко грацилност в изкусителния поход към него. Не е нужно да сте манекенка, за да ходите като модел по сексуалния подиум.

Ако пък това да кълчите таза си така все едно затваряте чекмеджета с него ви се струва пошло, тогава вкарайте в действие ефирната походка на котките. Преди да почнете да се събличате, направете една полугола почетна обиколка на спалнята пред слисания поглед на половинката си.

Оттук започва пътешествието на мъжа към рая на стриптийза.

Искаш ли да ме докоснеш

Най-важното нещо е да го накарате, докато ви гледа, да се чуди как изглеждате, когато се самозадоволявате. Галете раменете си с върха на пръстите, правете същото и с врата си. Плъзнете пръсти и по устните си, това със сигурност ще го изправи на нокти.

Най-добрият ъгъл

През очите ни минават толкова много филми и видеоклипове, снимани от различни ъгли, че понякога забравяме, че в реалността обективът е само един и се намира в очите на този, който ни наблюдава. Биг Брадър е една друга случка. Когато поклащате щедри бедра, навирате под носа му горд бюст, бъдете сигурни, че гледката към вашите плътски достойнства се радва на правилния наклон.

Какво да не обличаме

Нека оставим прозрачните обувки със свръхвисоки платформи и токчета като игли за хората, които са на ти с пилоните. И сценичното им облекло е една друга бира. Не вкарвайте пайети, мъниста и разни други лъскавотии в домашния стриптийз. Той се нуждае от по-чувствена материя. Няма нужда да щавите слабините на любовника си с шиповете, обрамчили оскъдните ви прашки. Все пак трябва да му доставите удоволствие, а не да му дадете бегла представа какво е да бъдеш набучен на кол.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X