Напишете дума/думи за търсене

Секс на публично място: предимства и рискове

В някои страни сексът на обществени места се наказва от закона. Но ако сте решили да го правите, трябва да внимавате никой да не ви записва или снима. В противен случай плътското ви рандеву може бързо да се превърне в кошмар.

Сексът на публични места е идея, която мнозина намират за много привлекателна. Повишава адреналина, но въпреки това, колкото и вълнуващо да е, може да има и своите минуси.
Има хора, които просто се вълнуват повече от идеята да правят секс на „забранени” места. Те се наслаждават на това усещане за живот на ръба и на риска да бъдат видени от околните. В този случай правенето на секс на публични места е начин за задоволяване на сексуална фантазия.

Предимствата на публичния секс

Различен вид възбуда
За повечето двойки практикуването на сексуални връзки на публични места добавя допълнително вълнение заради адреналина от това, че може да бъдат хванати в крачка.

Ако страхът някой да те види не те стресира и можеш да потънеш в момента, тогава правенето на секс на обществени места може да предизвика нов вид вълнение. Възбудата е различна от обичайното рутинно преживяване на секса и дори по-интензивна.

Когато правите секс на публични места, рискът да бъдете забелязан, да направите нещо забранено, има физиологичен ефект. Повишава нивата на адреналин, сърдечната честота и мускулното напрежение. Това само по себе си е форма на възбуждане.
Очакването за секс на публични места може да предизвика различно, по-интензивно вълнение.

Повишено съучастие между партньорите
Правенето на нещо, което е забранено, рисковано и вълнуващо заедно, превръща партньорите в съучастници. „Престъплението” има нужда от доверието един на друг, за да го осъществят.

Още едно от предимствата на секса в публичното пространство е фактът, че той засилва чувството за съпричастност между партньорите. Нещо повече, като се има предвид, че деянието почти винаги ще остане тайна, чувството за съучастие ще продължи с времето.

Сексът на публични места е единствената възможност, която някои хора имат

В някои случаи намирането на лично място за секс е брутално трудно.
Има двойки, които нямат лично място, където да могат да бъдат интимни.

Или път нямат достатъчно икономически средства, за да си наемат хотелска стая. Така че сексът на обществени места е единственият избор, който имат понякога.

Почивка от рутината
Особено когато става въпрос за двойки, чийто сексуален живот е станал монотонен, сексът в публичните пространства може да бъде ново приключение. Това е чудесен начин да направите промяна и да се откъснете от рутината.

Нещо повече, чувството за „лошо поведение“ заедно може да стимулира сексуалния ви живот и да го върне към най-добрите му години.
Сексът в различна обстановка също е примамлив. Изпълнявайки тази сексуална фантазия, вие ще добавите повече вълнение и желание към връзката си.


Рисковете

Законът
Независимо дали ви харесва или не, сексът на обществени места е незаконен.

Може да се окаже в интернет
Сред основните рискове от публичен секс е възможността снимки или видеоклипове да попаднат в интернет или социалните мрежи.
Двойките, които правят секс на публични места, вероятно се притесняват някой да не ги сгащи. Този риск само добавя вълнение и адреналин към оргазма.

Много партньори обаче забравят, че някой може направи снимки на акта или да снимат събитието.

Догинг
През последните години се появи популярна нова форма на публичен секс. Догингът се отнася за секс между непознати, без съществуването на каквато и да е връзка извън самия сексуален акт. Представете си кучета в размножителния период без стопани.
Има дори специализирани уебсайтове и приложения, които помагат да се организира такъв тип среща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X